Nousin 7.03. Ei väsyttänyt juurikaan. #

Kävelin salille. Tein selkää ja rintaa. #

Kävelin kotiin. Hyvin heikosti tihkutti vettä. #

Kävin suihkussa, sitten söin päivällisen. Pötköttelin, luin päivitykset, täyttelin nonogrammeja. #

Paistoin porkkanapapukalan. Vein jätteitä molokiin. #

Koodasin. #

Kävin Prismassa. Kassapääte ja Mobilepay eivät ensin millään meinanneet löytää toisiaan, ja sitten kun lopulta jotain tapahtui, sain (puhelimen) näytölle viereisen kassan summan. Siinä asioineella rouvalla oli vastaavasti hämminkiä omiensa kanssa. Tukihenkilö sitten sai sen verran säädettyä päätteitä, että rouva pääsi maksamaan omansa ensin, ja sen jälkeen minunkin kassapäätteeni tokeni viimein lähettämään oman summansa. #

Kuulemma (tukihenkilöllä) hänellä itselläänkin joskus käynyt samoin, S-marketissa asioidessaan. Olen kyllä lukenut tästä mahdollisuudesta, mutta ensimmäistä kertaa sattui omalle kohdalle. Juuri tämän takia olenkin kuitenkin aina tarkistanut sen summan, eli sokkona en hyväksy sitä koskaan. #

Siinä on tietysti silti vielä se pieni riski, että viereisellä sattuu olemaan täsmälleen sama summa, mutta samaa rahaahan se sittenkin on. #

Vesisadetta oli taas luvassa koko iltapäiväksi, eikä siellä taaskaan satanut. Aurinkokin paisteli hetkittäin. #

Päivitin palveluita, ja kytkimen laiteohjelmiston (1.8.6:sta) 2.0.0:aan#

Viihdekulutus #