Nousin 6.11. Jalkoja väsytti. #

Kävelin salille. Tein ojentajat ja hauikset. Kävelin kotiin. Pikkujyrsijä kipitti tien yli Merimiehentien kohdalla#

Takametsän polulla taas rusakonpoikanen. Tismalleen samassa kohtaa kuin viimeksi, ja täsmälleen samaa reittiä pakeni. Oli se kasvanut sentään, puolikkaan aikuisen kokoinen jo. #

Söin päivällisen kvinoan kanssa. #

Kävin scouttaamassa reitin Kalimenkylän ja Jäälin kautta Hönttämäkeen. Aika kehno se oli enimmäkseen: kivistä ja kuoppaista (artikkelikuvakin on alun paremmalta osuudelta). Takumaantie oli sen lisäksi puoliksi rälliäkin. #

Eikä ollut edes kummoisia perhosapajia. Vain heti Kalimenkylän jälkeen muutamat muuallakin tavanomaiset: loistokultasiipi, orvokkihopeatäplä, keisarinviitta, angervohopeatäplä, Boloria, sinisiipiä. Sen jälkeen alkoi pilvistyä, ja kummallisen hiljaistakin siellä oli, kun ei linnunlauluakaan kuulunut. Yksi kurki huuteli muutaman kerran kaukana, ja västäräkki sirkutti Takumaantien varrella. #

Sen näköistä oli kyllä siellä Herukan ja Alakyläntien välillä, että kyitä siellä saattaisi olla, mutta eipä niitäkään näkynyt. #

Hönttämäkeen tullessani selkeni. #

Eteismutkassa pysähdyin kuvaamaan koisasiiven, ja sitten odottelemaan haapaperhosnaarasta. Kohta se jostain puiden seasta liihottelikin näkyville, mutta sitten pajupuskan sisään ja jäi sinne kiipeilemään#

Palatessani kävin Prismassa. #

Kotiin palattuani kävin suihkussa, sitten söin hirssipuuron. #

Perkasin kuvat. Latasin koisasiiven ja muut kuin perhoset. #

Kirjoittelin tämän. Tunnistelin perhosia. #

Muokkaukset #

2023-07-15 17.51.32 2023-07-19 12.04.55 #
Muuttumaton: Kävin scouttaamassa reitin Kalimenkylän ja Jäälin kautta Hönttämäkeen. Aika kehno se oli enimmäkseen: kivistä ja kuoppaista (artikkelikuvakin on alun paremmalta osuudelta). <a href="https://www.openstreetmap.org/?mlat=65.1170&mlon=25.6266#map=16/65.1170/25.6266">Takumaantie</a> oli sen lisäksi puoliksi rälliäkin.Muuttumaton: Kävin scouttaamassa reitin Kalimenkylän ja Jäälin kautta Hönttämäkeen. Aika kehno se oli enimmäkseen: kivistä ja kuoppaista (artikkelikuvakin on alun paremmalta osuudelta). <a href="https://www.openstreetmap.org/?mlat=65.1170&mlon=25.6266#map=16/65.1170/25.6266">Takumaantie</a> oli sen lisäksi puoliksi rälliäkin.
Poistettu: Eikä ollut edes kummoisia perhosapajia. Vain heti Kalimenkylän jälkeen muutamat muuallakin tavanomaiset: loistokultasiipi, orvokkihopeatäplä, keisarinviitta, angervohopeatäplä, <em>Boloria</em>, sinisiipiä. Sen jälkeen alkoi pilvistyä, ja kummallisen hiljaistakin siellä oli, kun ei linnunlauluakaan kuulunut. Yksi kurki huuteli muutaman kerran kaukana, ja västäräkki sirkutti Takumaantien varrella. Lisätty: Eikä ollut edes kummoisia perhosapajia. Vain heti Kalimenkylän jälkeen muutamat muuallakin tavanomaiset: loistokultasiipi, <a href="https://inaturalist.laji.fi/observations/173734972">orvokkihopeatäplä</a>, <a href="https://inaturalist.laji.fi/observations/173734970">keisarinviitta</a>, angervohopeatäplä, <em>Boloria</em>, sinisiipiä. Sen jälkeen alkoi pilvistyä, ja kummallisen hiljaistakin siellä oli, kun ei linnunlauluakaan kuulunut. Yksi kurki huuteli muutaman kerran kaukana, ja västäräkki sirkutti Takumaantien varrella.
Muuttumaton: Sen näköistä oli kyllä siellä Herukan ja Alakyläntien välillä, että kyitä siellä saattaisi olla, mutta eipä niitäkään näkynyt.Muuttumaton: Sen näköistä oli kyllä siellä Herukan ja Alakyläntien välillä, että kyitä siellä saattaisi olla, mutta eipä niitäkään näkynyt.
2023-07-14 18.35.17 2023-07-15 17.51.32 #
Muuttumaton: Kävelin salille. Tein ojentajat ja hauikset. Kävelin kotiin. Pikkujyrsijä kipitti tien yli <a href="https://www.openstreetmap.org/?mlat=65.0361&mlon=25.4524#map=16/65.0361/25.4524">Merimiehentien kohdalla</a>.Muuttumaton: Kävelin salille. Tein ojentajat ja hauikset. Kävelin kotiin. Pikkujyrsijä kipitti tien yli <a href="https://www.openstreetmap.org/?mlat=65.0361&mlon=25.4524#map=16/65.0361/25.4524">Merimiehentien kohdalla</a>.
 Lisätty: <a href="https://marginaa.li/2023/07/04/4-heinakuuta-2023/#post45114-p5-ihsi35jm358bo3k4ihosm0i3r">Takametsän polulla taas rusakonpoikanen</a>. Tismalleen samassa kohtaa kuin viimeksi, ja täsmälleen samaa reittiä pakeni. Oli se kasvanut sentään, puolikkaan aikuisen kokoinen jo.
Muuttumaton: Söin päivällisen kvinoan kanssa.Muuttumaton: Söin päivällisen kvinoan kanssa.

Viihdekulutus #