Nousin 7.19. Ei väsyttänyt. #

Kävelin salille. Tein selänojennukset, vinoprässiä puolittain, reidenkoukistukset ja pohkeet, ja lopuksi kolmisen varttia lihashuoltoa. #

Kävelin kotiin. Keisarinviitta Toivontien pientareella#

Alppitien pientareella keltainen seitsenpistepirkko ja saman lajin kotelo. Keltaisesta ei Wikipedia mainitse mitään, mutta Laji.fin kuvista löytyi samanlainen, ja joku englantilainen sivu sanoo, että ”occasionally yellow”#

Takametsän kulmalla pari angervohopeatäplää ja kaksipistepirkko#

Söin päivällisen. Perkasin ja latasin kuvat. #

Simuloin virtuaalikoneessa Mattermostin siirtoa MySQL:stä PostgreSQL:ään. #

Vettä sateli hetkittäin, kuten oli ennustettukin. #

Muokkaukset #

2023-07-17 18.55.38 2023-07-18 13.09.24 #
Muuttumaton: Nousin 7.19. Ei väsyttänyt.Muuttumaton: Nousin 7.19. Ei väsyttänyt.
Poistettu: Kävelin salille. Tein selänojennukset, vinoprässiä puolittain, reidenkoukistukset ja pohkeet. Lisätty: Kävelin salille. Tein selänojennukset, vinoprässiä puolittain, reidenkoukistukset ja pohkeet, ja lopuksi kolmisen varttia lihashuoltoa.
Muuttumaton: Kävelin kotiin. <a href="https://inaturalist.laji.fi/observations/173384993">Keisarinviitta Toivontien pientareella</a>.Muuttumaton: Kävelin kotiin. <a href="https://inaturalist.laji.fi/observations/173384993">Keisarinviitta Toivontien pientareella</a>.

Viihdekulutus #