Näin taas paljon unia. Yhdessä lähdin Suvannosta vanhempien matkassa lännen suuntaan (sieneen tai marjastamaan tms.). Sitten vähän matkan päästä ihmettelin (mielessäni), että eikö se Jani lähtenytkään mukaan. Sitten tajusin ajatukseni niin pöljäksi, että nauratti. #

Toisessa unessa joku kehotti: ”Muista Tuhkapuisto!” Mitään muuta en siitä unesta sitten muistakaan. Tasan yksi osuma lainausmerkattuna tätä kirjoittaessani.  #

Nousin 6.32. Olisi nukuttanut vielä. #

Kävelin salille. Topeliuksenpuiston kohdalla pientareella kirkkaanpunainen vaaksiainen. Ei kovin nopeasti eikä päättäväisesti pakoon lentänyt, mutta pakoon kuitenkin, ennen kuin ehdin edes yrittää kuvata sitä. Ehkä ruostepiimäheikki#

Salillla tein selkää ja rintaa. Porukkaa oli paljon vähemmän kuin eilen. #

Kävelin kotiin. Radan itäpuolella loistokultasiipikoiras. #

Söin päivällisen, sitten kävin ajelemassa metsäosion molempiin suuntiin. +18 ° ja lämpiämään päin, mutta pilvistä. Alkumatkasta puolipilvistä, mutta tallilta alkaen umpipilvistä, ja selkiytyä alkoi vasta Risuniittyyn palatessani. Tuulikin siihen saakka aivan olematon. #

Heti tallin jälkeen isohangokkaan toukka. Se vaikutti rouskuttavan jotain siitä hiekan pinnalta. #

Sen jälkeen oli hyvin heikosti perhosia. Vasta Hönttämäessä keisarinviittoja kukilla lähes entiseen malliin. Orvokkihopeatäpliä ja angervohopeatäpliäkin muutamia, mutta ne vasta yrittivät paistatella siipiään. #

Paluumatkalla nekin kaikki olivat siellä vähentyneet. Hienon, sinertävän yökkösen missasin, kun vaikka se odotteli kiltisti niin kauan että olin asetellut pyörän jalan varaan, niin justiin kun olin nostamassa kameraa, hyökkäsi keisarinviitta siihen samalle kukalle, ja yökkönen nousi ilmaan. Vähän aikaa uutta istumasijaa siitä ympäriltä haeskeltuaan lensi sitten mettään. #

Ehkä kysymysmerkkiyökkönen. Ihan paskat kuvat siitä kyllä olis tulluki, kun ei siinä kohtaa ollut valoa yhtään. #

Palatessani kävin Prismassa. #

Kotiin palattuani paistoin porkkanapapukalan. Lämmitin ja söin hampurilaiset, sitten kävin suihkussa. #

Pötköttelin, luin päivitykset. #

Tunnistelin perhoset. Tuoreen näköisiä sitruunaperhosia on etelästä viime päivinä putkahdellut#

Perkasin ja latasin kuvat. Kirjoittelin tämän. #

Viihdekulutus #