Yritin kyttäillä perseidejä yöllä, mutta pilvistähän siellä oli. #

Nousin 5.36. Silloin oli kyllä jo seljennyt, mutta myös niin valoisaa, että melkoinen bolidi olisi pitänyt olla näkyäkseen. #

Kävelin salille. Tein selänojennukset, reidenkoukistukset, vaakaprässiä ja pohkeet, ja lopuksi kolmisen varttia lihashuoltoa. #

Kävelin kotiin. Söin päivällisen. Pötköttelin, luin päivitykset, täyttelin nonogrammeja. #

Kävin ajelemassa myötäpäiväkierroksen. +20 ° mutta umpipilvistä, vasta Hietasaareen tultuani alkoi vähän rakoilla. Ihan muutama tihkupisara putoili Talvikankaan takana, mutta kaupungissa oli ilmeisesti ollut muutama hyvin paikallinen kuuro, kun asvaltti oli lyhyitä pätkiä pisarainen. #

Hietasaarta ennen vain pari keisarinviittaa (mettässä molemmat) ja jokunen lanttuperhonen, mutta Hietasaaren tulipaikalla sitten kerralla ainakin viisi lanttuperhosta, ja yksi neitoperhonenkin. Salmen puolella toinen neitoperhonen, ja salmen toisella puolella (Merivirrantien varrella) sitruunaperhonen, jota juuri joku jahtasi kameran kanssa. #

Ittelläni ei kamera ollut mukanakaan, eikäpä sillä juuri mitään käyttöä olis ollutkaan. Hönttämäen jälkeen kuuden oravan jono ylitti tietä, mutta kun aloin kaivaa puhelinta taskusta, hajaantuivat kahtia ja pakenivat, häntäpään ryhmä takaisin tulosuuntaan, etupääryhmä menosuuntaan. #

Kotiin palattuani kävin suinkussa, sitten lämmitin ja söin hampurilaiset. #

Pötköttelin, luin päivitykset, täyttelin nonogrammeja. #

Kirjoittelin tätä. Tunnistelin perhosia. #

Viihdekulutus #