Paljon unia olen nähnyt taas viime öinä, muttei onneksi mitään mieleenpainuvaa. Viimeöisestäkin muistan vain sen, kun ukkonen jyrähti niin että ikkunat helisivät, ja sen jälkeen alkoi sataa aivan kaatamalla. #

Ainakaan vettä ei oikeasti ollut yöllä satanut, ja joka tapauksessakin tämä uni todennäköisesti tuli vain siitä, kun eilen pihalta kuului kova pamahdus, jonka jälkeen jonkun auton varashälytin alkoi soida. #

Nousin 5.41. Väsytti vähäsen. #

Kävelin salille. Tein ojentajat ja hauikset, ja lopuksi poljin kolmen vartin mäkiajon. Maksimit olivat raskaampia kuin lauantaiohjelmassani, mutta kokonaisuus paljon kevyempi. #

Kävelin kotiin. Alaovella oli toinen asukas pulassa oven kanssa, kun siinä ovessa on lukko mennyt ränkkänäksi. Jouduimme kiertämään toisen oven kautta. #

Kävin suihkussa, sitten söin hirssipuuron. Silppusin salaatin. #

Pötköttelin, luin päivitykset, täyttelin nonogrammeja. #

Söin salaattia. #

Tein vikailmoituksen tuosta ränkkänälukosta. #

Loppupäivän värkkäsin lämpöanturin kanssa. Saapuivat tässä jo monta päivää sitten (kolmas kerta toden sanoi), mutta nyt vasta kerkesin perehtymään. #

Illalla silppusin kasvikset piirakkaa varten. #

Muokkaukset #

2023-08-24 18.36.48 2023-08-24 20.36.08 #
Muuttumaton: Loppupäivän värkkäsin lämpöanturin kanssa. Saapuivat tässä jo monta päivää sitten (<a href="https://marginaa.li/2023/08/12/12-elokuuta-2023-toimituksia/#post45534-p14-t2alte81h4w6u5ehukigi4xs9">kolmas kerta</a> toden sanoi), mutta nyt vasta kerkesin perehtymään.Muuttumaton: Loppupäivän värkkäsin lämpöanturin kanssa. Saapuivat tässä jo monta päivää sitten (<a href="https://marginaa.li/2023/08/12/12-elokuuta-2023-toimituksia/#post45534-p14-t2alte81h4w6u5ehukigi4xs9">kolmas kerta</a> toden sanoi), mutta nyt vasta kerkesin perehtymään.
 Lisätty: Illalla silppusin kasvikset piirakkaa varten.

Viihdekulutus #