Nousin 4.56. Olisi nukuttanut vielä. #

Paistoin porkkanapapukalan. #

Kävelin salille. Tein hauikset ja ojentajat, ja lopuksi poljin taas kolmen vartin mäkipyöräilyn. #

Kävelin kotiin. Menomatkalla ei satanut, pyörää polkiessani satoi kaatamalla, ja paluumatkalla tihkutti hyvin ohkaisesti. #

Kävin suihkussa, sitten söin hirssipuuron. #

Pötköttelin, luin päivitykset. #

Järjestelin kiintolevyjä (enimmäkseen teoreettisesti). #

Ikkunashoppailin rautaa. Tarvitsemaani Zenbookin näyttösovitinta löytyisi parista verkkokaupasta, mutta niin kovissa hinnoissa, että paljon edullisemmaksi tulisi ostaa kökkö-LG:n tilalle joku samankokoinen, käytetty näyttö tai televisio, jossa olisi HDMI-sisääntulo. #

Loppupäivän koodasin. #

Illalla silppusin salaatin ja piirakkakasvikset. #

Keittiötabletissa meni bitti niin vinoon, ettei kyennyt näyttämään mitään videosisältöä edes uudelleenkäynnistyksen jälkeen (ei Twitchillä, ei Newpipellä eikä Areenalla). Sain sen lopulta taas toimimaan käymällä TWRP:ssä ja pyyhkimällä sovellus- ja Dalvik/Art-välimuistit tyhjiksi. #

Muokkaukset #

2023-08-31 18.33.37 2023-09-01 07.35.46 #
Muuttumaton: Loppupäivän koodasin.Muuttumaton: Loppupäivän koodasin.
 Lisätty: Illalla silppusin salaatin ja piirakkakasvikset.
 Lisätty: Keittiötabletissa meni bitti niin vinoon, ettei kyennyt näyttämään mitään videosisältöä edes uudelleenkäynnistyksen jälkeen (ei Twitchillä, ei Newpipellä eikä Areenalla). Sain sen lopulta taas toimimaan käymällä TWRP:ssä ja pyyhkimällä sovellus- ja Dalvik/Art-välimuistit tyhjiksi.

Viihdekulutus #