Nousin 5.30. Olisi nukuttanut vielä. #

Paistoin porkkanapapukalan. #

Kävelin salille. Vain +6 ° ulkona. #

Tein ojentajat ja hauikset. #

Kävelin kotiin. #

Pötköttelin, luin päivitykset, täyttelin nonogrammeja. #

Sähkön halvuttua imuroin vähän lattioita, ja sitten tietokoneiden pölysuotimia. #

Kiinteistöhuolto kävi ilmaamassa pattereita, mutteivätpä nuo edes vilkaisseet olkkarin tai makkarin puolelle, vaikka olin esteet niidenkin pattereiden edestä raivannut. #

Asensin SSD:n palvelimeen ja panin tiedonsiirto-operaation pyörimään. Näytti suunnittelemaani helpommalta, kun uusi levy olikin täsmälleen saman kokoinen kuin vanha, eikä pienempi, niin kuin olin olettanut. #

Söin päivällisen kvinoan kanssa. #

Pötköttelin, luin päivitykset, täyttelin nonogrammeja. #

Clonezilla oli (levyjen samankokoisuudesta huolimatta) epäonnistunut viimeisen, isoimman osion kopioinnissa, joten improvisoinniksihan tuo taas meni. Mutta uusinta-ajo rsyncillä kesti sentään vain tunnin sekin, ja sen jälkeen siirto oli valmis. #

Vasta viimeisenä hoksin irrottaa palvelimen tuulettimen ja puhaltaa siitäkin pölyt (paineilmalla), jonka jälkeen pitikin sitten kaivaa uudestaan pölynimuri kaapista, kun koko keittiö oli täynnä niitä sieltä tuulettimesta pölisseitä villakoiria. #

Kytkin palvelimen letkuihin ja buuttasin, ja sitten sörkin sitä vielä ohjelmallisesti ongelmien varalta, mutta mitään (ongelmia) ei löytynyt. #

Illalla kävin suihkussa. #

Muokkaukset #

2023-09-14 18.38.09 2023-09-14 19.52.31 #
Muuttumaton: Kytkin palvelimen letkuihin ja buuttasin, ja sitten sörkin sitä vielä ohjelmallisesti ongelmien varalta, mutta mitään (ongelmia) ei löytynyt.Muuttumaton: Kytkin palvelimen letkuihin ja buuttasin, ja sitten sörkin sitä vielä ohjelmallisesti ongelmien varalta, mutta mitään (ongelmia) ei löytynyt.
 Lisätty: Illalla kävin suihkussa.

Viihdekulutus #