Nousin 6.15. Olisi nukuttanut vielä. #

Kenkiä jalkaan vääntäessäni kenkälusikan kenkään menevä pää pätskähti palasiksi. #

Kävelin salille. Tein selänojennukset, reidenkoukistukset, vaakaprässiä, pohkeet smithissä, ja lopuksi puolisen tuntia lihashuoltoa. #

Kävelin kotiin. Radanalituksen jälkeen lensi iso rastasparvi saapuvaa junaa pakoon Koskelantien suuntaan. #

Söin päivällisen, sitten kävin ajelemassa myötäpäiväkierroksen. Melkein +13 °:een lämpeni, mutta alun osittain selkeästä pilvistyi vähitellen, Maikkulaan tullessani oli jo umpipilvistä. Navakka etelätuuli. #

Palatessani kävin Limingantullin Prismassa. #

Lahdenrannasta alkaen heikkoa tihkusadetta. Kameraa raahasin mukana, ja sen takia piti lopussa leikata pari viimeistä kilometriä pois, kun tihku sen kun sakeni, eikä repussakaan ollut ostosten takia tilaa kameralle. #

Kotiin palattuani sulatin lopun broilerinkoivista jääneen rasvan. Siivutin pottuja, kierittelin ne rasvassa ja panin uuniin paistumaan. #

Kävin suihkussa. #

Söin potut ja viimeiset kaksi kanankoipea. #

Vein jätteitä molokiin. #

Kirjoittelin tätä. #

Päivitin sängynjalkateipit. #

Viilasin kenkälusikan hajonneesta päästä teräviä kulmia vähän pyöreämmiksi. Tuo on luultavasti Prisman mallia Tenhunen, ettei uusikaan paljon maksaisi (tätä kirjoittaessani 3,95 €), mutta mieluummin ostaisin metallisen, niin ei ainakaan noin helposti hajoaisi. (Oli tuokin jo varmaan monta vuotta vanha, mutta korkeintaan 6.) #

Viihdekulutus #