Nousin 6.38. Ei väsyttänyt, vaikka nukkuisihan tuolla pimennysverhon pimentämässä kamarissa varmaan vaikka vuorokauden ympäri. #

Keitin potut, paistoin kaalipapukanan. #

Aioin asentaa palvelimen vanhan kiintolevyn Zenbookiin, mutta vasta Zenbookin purettuani huomasin, että tuo levyhän olikin 9,5-millinen, eikä 7-millinen, niin kuin nykyisin suunnilleen kaikki 2,5-tuumaiset asemat ovat, eikä siten sopinut sinne entisen (Toshiban) levyn tilalle. #

Sikäli harmi, että tuo levy olisi muutoin ollut viihdeläppäriin justiin passeli, koska se (levy) on kirjoitusikänsä lopussa, eli ei haittaisi, vaikka se kosahtaisi äkkiarvaamatta, kun siinä olisi vain kopioita videoista, joiden alkuperäiset ovat tallella toisilla koneilla. #

Kokosin Zenbookin ja päivitin senkin Ubuntu 22.04:ään, ja sitten synkkasin videot Thinkpadista. #

Söin päivällisen kvinoan kanssa. Kävin saunassa. #

Koodasin. #

Säädin Zenbookia. Yritin saada Wake on WLANin toimimaan, mutta onnistuin vain saamaan koko WLANin niin solmuun, ettei se lopulta toiminut ollenkaan. #

Viihdekulutus #