Näin taas paljon unia, mutten muista niistä paljon muuta kuin että yhdessä olin pannut kanankoipia uuniin paistumaan, mutta sitten kun menin ottamaan niitä sieltä pois, kävi ilmi, että olinkin pannut suunnilleen kaiken ruuaksi kelpaavan sieltä (entisen tutun vieraasta) keittiöstä uuniin. Uuneja oli kaksi, toinen tavallista kapeampaa mallia, ja olin siis lämmittänyt molemmat ja sitten tunkenut ne täyteen tavaraa.  #

Toisessa uunissa oli mm. kokonainen vehnäleipäpitkon muovipusseineen, mutta mikään ei kumma kyllä ollut palanut, eikä muovi sulanut, vaan enimmäkseen kaikki oli ihan syömäkelpoista, mitä nyt vähän kuivahtanutta. Ainut mikä oli liian kuivaa oli korillinen kokonaisia valkosipuleita. #

Kolmen maissa herättyäni erehdyin taas päästämään aivon jonkun ohjelmointiongelman kimppuun, enkä sitten päässyt kunnolla uneen ennen kuin joskus neljän jälkeen. #

Nousin 6.20. Ei väsyttänyt. #

Tyhjensin pyykkitelineen. #

Vessanpönttö veti nikotellen, joten sille tein taas kapsulikäsittelyn. Justiin tässä pari yötä sitten näin unta, jossa se oli aivan tukossa, mutta onneksi olin huuhtonut sen vain 1kkösnapilla, niin vesi ei aivan sieltä tulvinut reunan yli lattialle. #

Otin mittarasian jääkaapista, tai siis jääkaapin irti mittarasiasta, ja siirsin (jälkimmäi)sen kamariin ohjaamaan USB-laturia. Jääkaapin kulutus oli 22 kWh / 30 pv. #

Koodasin koko päivän. #

Illlalla kävin suihkussa. #

Viihdekulutus #