Nousin 5.51. Ei väsyttänyt kovin paljon. #

Kävelin salille. Tein vatsalihakset, olkapääjumpat, vipareita ja pystäreitä. #

Kävelin kotiin. -8 ° vielä silloinkin. #

Kävin suihkussa. Pötköttelin, luin päivityksiä. #

Söin päivällisen. #

Linkkien tallennukseen käyttämäni Trello paskenee päivä päivältä, joten läksin viimeinkin etsimään vaihtoehtoja. #

Ensin asensin KDE Connectin. Se ei aivan tähän tarkoitukseen soveltunut, mutta jätin kuitenkin käyttöön, koska vaikutti muutoin hyödylliseltä. #

Sitten asensin Joplinin. Sen etuna olisi, että sille ei tarvitsisi pystyttää erillistä taustapalvelinta, vaan Nextcloud kelpaa sellaisenaan. Harmi vain, että muutoin on iljettävän ysäriä koko tuon käytettävyyssuunnittelu: muutokset synkataan automaattisesti tiheimmilläänkin vain viiden minuutin välein, tallentamista diskettikuvakkeella implisiittisen tallennuksen sijasta, ”oletko varma että haluat” -kyselyä jne. #

Logseq olisi ilmeisesti toinen vaihtoehto, mutta aivan samaa paskaa näemmä sielläkin: ”One current caveat when working with several devices on the same Logseq data is that you can only have one device use the data at a time.” #

Loppupäivän koodasin. #

Viihdekulutus #