Näin unta arm64:stä#

Nousin 5.30. Olisi nukuttanut vielä. #

Panin kuudenkympin pyykit pyörimään. Paistoin porkkanaraasteen tomaattimurskan kanssa ja pakastin. Keitin ja pakastin riisipuuron. #

Ripustin pyykit. Söin aamupuuron. Pötköttelin, täyttelin nonogrammeja. #

Kävin Limingantullin apteekissa ostamassa melkein satasen edestä lääkkeitä, ja sitten vielä Prismassa täydennysostoksilla. #

Orionin mometasonia sai viimein kolmen putelin pakkauksessa! Siinä on paras pumppumekanismi, mutta sitä on aiemmin ollut vain yksittäispakkauksina, joita (minun annostuksellani) ei saa Kela-korvattuna kuin kaksi, minkä takia tuo on tähän saakka aina ollut ärsyttävästi epäsynkassa muiden lääkkeiden kanssa (joita saa kerralla enemmän). #

Mutta vain ”tukusta loppu” -lappu oli tuollakin viherminttu-Rennien ison pakkauksen kohdalla#

Kotiin palattuani kirjoittelin tätä. Kirjasin porkkanatomaattimurskan ja -kalan reseptit ylös, lähinnä ensinmainitun maustemäärien takia (jotta ne voi seuraavalla kerralla mitata valmiiksi). #

Join Clipperiä ja inkiväärikurkumaa ja kävin läpi digikuvat 2002—2004 Suomen valokuvataiteen museon keräystä varten. Niitä oli niin paljon, että pitää tehdä vielä varsinainen karsinta joskus toiste. Nyt ensinnä rajasin pois kaikki ihmiset (koska mitään lupia en ala kyselemään), ja kaikki miljoonat kuvat tietokoneenosista ja BIOS-näytöistä. #

Mutta löytyipä muutama eläinhavainto, ja peräti pari perhostakin#

Ja sitten tämmöinen, mitä en muista nähneeni, ikinä missään. #

Parvi epäselviä, pitkäjalkaisen ja -siipisen näköisiä hyönteisiä lennossa kuvan alaoikealta ylävasemmalle, pilvistä taivasta vasten kuvattuna. Parvi sudenkorennon näköisiä hyönteisiä lennossa, pilvistä taivasta vasten kuvattuna. Vasemmalla katuvalaisin, josta lähtee ilmajohdin kuvan vasenta yläkulmaa kohti. Parvi sudenkorennon näköisiä hyönteisiä lennossa kuvan oikealta vasemmalle, pilvistä taivasta vasten kuvattuna. Vasemmalla valaisinpylväs. Ilmajohdin kulkee vasemmalta pylvään kautta oikealle.

Sanoisin että sudenkorentojen parveilua, mutta tuossa ensimmäisessä näyttävät kyllä siltä kuin olisi heinäsirkkamaisen pitkä jalkapari perän alapuolella. #

Muuten olisin iNaturalistin parviälyltä voinut tuotakin kysyä, mutta kun näillä ei ollut senkään vertaa kontekstia kuin nuilla muilla havainnoilla, niin en yhtään tiedä missä päin Suomea ne oli otettu. Päivämäärä oli 3.6.2003, kellonaika 12.17—12.18. Ainakaan idänkulkusirkasta ei ole Laji.fi:ssä piikkiä tuolla vuodella. (Vuoden 2010 vaelluksesta on Luomuksen tiedote.) #

Kalleimmalla tunnilla kävin suihkussa, sitten söin maissihiutaleita. #

Viimeistelin tämän. #

Viihdekulutus #