Näin unta, että äiti oli ruvennut runaamaan Mega Mania. Peli oli kuitenkin unessa kaksinpeli, joten isä pelasi kakkospelaajana, jonka tehtävänä oli lähinnä heitellä joitain isohkoja styroxlevymäisiä laattoja, jotka ykköspelaaja sitten rikkoi ilmassa, jolloin ne tuhosivat vihollisia. #

Nousin 5.49. Ei väsyttänyt juurikaan. #

Kävelin salille. Työntelin kelkkaa, pyörittelin rengasta. Molemmat tuntuivat tavallista kevyemmiltä jostain syystä. Lopuksi tein 50 minuuttia lihashuoltoa. #

Kävelin kotiin. Lakaisin lumet ulko-oven edustalta ja lapioin parvekkeelta. #

Söin päivällisen. Pötköttelin, luin päivitykset, täyttelin nonogrammeja. #

Kirjoittelin tätä. Koodasin. #

Iltapäivän kallistuessa kävin kävelylenkillä, ja palatessani Prismassa. -3,8 °, pilvistä, olematon tuuli. #

Runniletonpolulla palasin hakemaan matkasta pudonnutta hanskaa, niin myyrä hyppäsi sieltä hangesta justiin tielle, ja minut nähtyään saman tien takaisin. Jähmetyin paikalleni, niin se uskaltautui sieltä uudestaan esille, mutta vipelsi sitten suoraan tien toiselle puolelle palteeseen, niin etten kerennyt kameraa saada kuvausvalmiuteen. #

Kävelin kuntorataa vain fitnesspuistoon saakka, sitten koukkasin Raitotielle. Ei siellä (kuntoradalla) nyt vielä latua ollut, muttei se tallautunut lumikaan kovin hyvää käveltävää ole. #

Kotiin palattuani kävin suihkussa, sitten söin riisipuuron. #

Viimeistelin tämän. #

Muokkaukset #

2023-10-30 19.30.33 2023-10-30 19.36.52 #
Muuttumaton: Iltapäivän kallistuessa kävin kävelylenkillä, ja palatessani Prismassa. -3,8 °, pilvistä, olematon tuuli.Muuttumaton: Iltapäivän kallistuessa kävin kävelylenkillä, ja palatessani Prismassa. -3,8 °, pilvistä, olematon tuuli.
 Lisätty: <a href="https://www.openstreetmap.org/?mlat=65.06157&mlon=25.41342#map=17/65.06157/25.41342">Runniletonpolulla</a> palasin hakemaan matkasta pudonnutta hanskaa, niin myyrä hyppäsi sieltä hangesta justiin tielle, ja minut nähtyään saman tien takaisin. Jähmetyin paikalleni, niin se uskaltautui sieltä uudestaan esille, mutta vipelsi sitten suoraan tien toiselle puolelle palteeseen, niin etten kerennyt kameraa saada kuvausvalmiuteen.
Muuttumaton: Kävelin kuntorataa vain fitnesspuistoon saakka, sitten koukkasin Raitotielle. Ei siellä (kuntoradalla) nyt vielä latua ollut, muttei se tallautunut lumikaan kovin hyvää käveltävää ole.Muuttumaton: Kävelin kuntorataa vain fitnesspuistoon saakka, sitten koukkasin Raitotielle. Ei siellä (kuntoradalla) nyt vielä latua ollut, muttei se tallautunut lumikaan kovin hyvää käveltävää ole.

Viihdekulutus #