Nousin 5.05. Väsytti aika paljon. #

Kävelin salille. Tein ojentajat ja hauikset. Kävelin kotiin. #

Lakaisin lumet ulko-oven edustalta ja lapioin parvekkeelta. #

Söin hirssipuuron. Pötköttelin, luin päivitykset, täyttelin nonogrammeja. #

Kävin kävelyllä Raitotien suunnalla ja palatessani Prismassa. -0,5 °, heikkoa lumisadetta edelleen. #

Kauris nousi Suolamännyntielle taimitarhan portilta, kun olin ehkä n. sadan metrin päässä. Hyvän aikaa toljottikin siinä minua, mutta en siltikään taas ennättänyt saada puhelinta kuvausvalmiuteen ennen kuin se (eläin) oli jo mennyt menojaan (tien toiselle puolelle, jättömääalueen viereiseen metsään). #

Kotiin palattuani panin kvinoan kiehumaan ja kävin suihkussa, sitten söin päivällisen. #

Pötköttelin, luin päivitykset, täyttelin nonogrammeja. #

Kirjoittelin tätä. Surffailin netissä. #

Muokkaukset #

2023-11-23 19.32.47 2023-11-24 13.16.51 #
Muuttumaton: Kävin kävelyllä Raitotien suunnalla ja palatessani Prismassa. -0,5 °, heikkoa lumisadetta edelleen.Muuttumaton: Kävin kävelyllä Raitotien suunnalla ja palatessani Prismassa. -0,5 °, heikkoa lumisadetta edelleen.
Poistettu: Peura nousi <a href="https://www.openstreetmap.org/?mlat=65.05087&mlon=25.42295#map=17/65.05087/25.42295">Suolamännyntielle taimitarhan portilta</a>, kun olin ehkä n. sadan metrin päässä. Hyvän aikaa toljottikin siinä minua, mutta en siltikään taas ennättänyt saada puhelinta kuvausvalmiuteen ennen kuin se (eläin) oli jo mennyt menojaan (tien toiselle puolelle, jättömääalueen viereiseen metsään). Lisätty: Kauris nousi <a href="https://www.openstreetmap.org/?mlat=65.05087&mlon=25.42295#map=17/65.05087/25.42295">Suolamännyntielle taimitarhan portilta</a>, kun olin ehkä n. sadan metrin päässä. Hyvän aikaa toljottikin siinä minua, mutta en siltikään taas ennättänyt saada puhelinta kuvausvalmiuteen ennen kuin se (eläin) oli jo mennyt menojaan (tien toiselle puolelle, jättömääalueen viereiseen metsään).
Muuttumaton: Kotiin palattuani panin kvinoan kiehumaan ja kävin suihkussa, sitten söin päivällisen.Muuttumaton: Kotiin palattuani panin kvinoan kiehumaan ja kävin suihkussa, sitten söin päivällisen.

Viihdekulutus #