Nousin 4.57. Ei väsyttänyt kovin paljon. #

Kävelin salille. #

Tein selkää ja rintaa. Rinta tuntui heiveröiseltä. #

Kävelin kotiin. #

Söin päivällisen. Pötköttelin, luin päivitykset, täyttelin nonogrammeja. #

Kirjoittelin tätä. #

Kolmas yksikkö huollosta kävi käpistelemässä liesikupua, muttei siihen ollut sopivia osia, joten pitää vaihtaa koko roska. Olisin kyllä tiennyt sen alusta asti, mutta protokollan mukaan mennään, vaihe vaiheelta ja hitaasti. #

Kävin kävelyllä Raitotien suunnalla ja palatessani Prismassa. Pakkasta -7 ° taas, kun viime päivät on ollut +0,7 °. Ainonpuistossa pikkulintuja, joita en tunnistanut (vain huonon näköni takia, tuskin olivat mitään erikoisia). Liverrys ehkä varpusen#

Kuuntelin Shadow of Doubtin loppuun. Olisin voinut vannoa, että tämä oli kakkoskausi, mutta ei tätä aiempaa näköjään ollutkaan. (Muistan kyllä The Teacher’s Petin, mutta siitäkään ei tässä muistivirheessäni ollut kyse.) #

Mielipiteeni tapauksesta on aika lailla sama kuin jollakulla Redditissä: ”that he is a narcissistic POS. I think they got rid of him because of his domineering and toxic nature. Since the mother went along with it all, it makes sense they would resent her too.” #

Kotiin palattuani kävin suihkussa, sitten söin riisipuuron. #

Kirjoittelin tätä. Luin päivityksiä. #

Seuraavaksi pidän taas postaustaukoa. #

Viihdekulutus #