Nousin 4.52. Väsytti vähäsen. #

Keitin potut ja kananmunat. Paistoin kaalipapukanan. #

Pötköttelin, luin päivitykset, täyttelin nonogrammeja. #

Asensin Thunderbirdin ja latailin sillä sähköposteja Gmailista talteen ja deletoin niitä sitä mukaa palvelimelta. #

Kävin lähi-Prismassa, pyörällä. Mustasuontie oli (eilen sitä ajaessani) niin huonona, että (nyt) mennessäni koukkasin Elektroniikkatien kautta, ja palatessani Tervahovintien kautta. Jälkimmäinenkään ei ole (ainakaan vielä) sellaista jääröpelöä niin kuin tavallisesti keväisin. #

Panin kvinoan kiehumaan. #

Fiksasin kytkimen kiinnityksen Prismasta ostamillani nastoilla: kun kerta ne kiinnityspalat kytkimessä itsessään tuntuvat pysyvän, niin pistin vain nastat läpi niiden palojen päistä, jotka (irrotusta ennakoiden) olin jättänyt boksin laidan ulkopuolelle. #

Söin päivällisen. #

Jatkoin sähköpostien arkistointia ja deletointia. #

Leikkasin tukan ja kävin suihkussa. #

Päivitin virtuaalikonetta. #

Viihdekulutus #