Näin unta, että olin omakotitalossa, ja aioin kiinnittää telkkarin keittiön seinälle. (Seinä oli mustaa kaakelia, ja keittiö muutenkin modernin oloinen ja valtavan iso, eli talo vaikutti niin kalliilta, etten ole koskaan sellaisessa käynytkään.) #

Löysinkin aiemmin tekemäni ruuvinreiät, mutta kun aloin hahmotella kiinnikkeitä niihin, niistä lohkesikin melkein miehen mentävät reiät seinän läpi, ja rei’istä näkyi seinän toisella puolella oleva mummilan liiteri. #

Nousin 5.12. Väsytti vähäsen, ja jalat aika tönkkönä. #

Kävelin salille. Heikotusvapina iski taas menomatkalla, muttei kovin pahana. #

Tein olkapääjumpat, vipareita ja pystäreitä, ja lopuksi vatsalihakset. #

Kävelin kotiin. Kävin suihkussa. Pötköttelin, luin päivitykset. #

Katselin Youtube-videoita. Jatkoin Clipper-valikoiman maistelua: Snore & Peace ja Berry Burst (jolla ei ole omaa sivua, mutta Wild Berry näyttää suunnilleen samalta). Snore & Peace oli ihan ok. Metsämarja näistä kaikista varmaankin makein, mutta niin laimea, että melkein olisi kolme pussillista pitänyt käyttää tuohon puoleen litraan, kun muihin piisasi kaksi. #

Parhausjärjestys: #

  1. sitruuna-inkivääri #

  2. metsämarja #

  3. Snore & Peace #

  4. kamomilla-persikka #

Näiden lisäksi laatikossa oli myös sitä lakritsa-piparminttua, jota tavallisesti olen juonut, mistä syystä sen vertaaminen näihin on vähän hankalaa, mutta se ehkä sijoittuisi tuonne kärkeen sitruuna-inkiväärin rinnalle. Se on näistä kaikista ainut, jota heti ensikokeilusta alkaen teki mieli juoda toistekin. #

Loppupäivän koodasin. #

Viihdekulutus #