Eilen illalla iski kuumevapina. Lämpöä oli varmaan jo ennen sitäkin, kun huppari ja pitkät pyjamanhousut päälläkään ei ollut kuuma. #

Yskin taas koko yön, ja aamuyöstä palelinkin, kun en tarjennut nousta peiton alta hakeakseni vaatetta päälle. #

Mittasin kuumeen vasta aamulla: +38,7 °. #

Nousin 6.48. Väsytti vähäsen, muttei paleltanut enää niin kovasti. #

Paistoin kaalipapukanan. #

Pötköttelin, luin päivityksiä. #

Koodasin. #

Kävelin Ksupermarketille. Merivirrantien ojanylityksessä sudenkorento lenteli. #

Kauppa aukesikin vasta yhdeltätoista, saatana, niin jouduin sitten odottelemaan siellä pihalla 20 minuuttia. #

Kotiin palattuani söin hirssipuuron, sitten setvin levypalvelimen verkkokatkoa. Se ei olekaan aikoihin pätkinyt; itse asiassa liekö kertaakaan HWE-kernelin asennuksen jälkeen? Nyt siis kuitenkin taas yhtäkkiä unohti wlan-salasanan kesken kaiken. Eli ei se USB-sekoilu, joka aiemmin oli, mutta on tätä salasanan unohteluakin silloin tällöin aiemmin näkynyt. #

Epäilin jo pahempaa jumia, kun näyttöönkään ei tullut siitä mitään kuvaa, mutta kyllä se yhä näppäimistöä luki, joten sokkona sitten käynnistin sen uudestaan. Sitten panin senkin näyttämään lokia jatkuvasti#

Larppasin korona-aikoja tekemällä pikatestin, kun tämä tämänkertainen yskä tuntuu siltä mitä olen sen kuvitellut koronassa olevan, mutta negatiivista tulosta näytti tälläkin kertaa. (Testit olivat Ksupermarketissa tarjouksessa, 0,49 €/kpl.) #

Join puoli litraa Teekannen piparminttua ja sitten puoli litraa hunajahunajaa, jota sitäkin ostin lisää Ksupermarketista. Sen juomisen jälkeen on kurkku edes vähän aikaa lähes normaalin tuntuinen, ei juurikaan kipeä. #

Kävin ulkoiluttamassa kameraa paskilan takana. Siellä ei ole vielä paljon kukkia, ja aika ruskeaakin vielä, eikä kovin paljon perhosia. Mutta palatessani sain aurorakoiraan napattua lennosta Suolamännyntiellä#

Tervapääskytkin olivat ilmestyneet#

Kotiin palattuani panin pyykkikoneen pyörimään ja sitten saunoin. #

Keitin potut ja keitin ja pakastin hirssipuuron. Ripustin pyykit. #

Perkasin ja latasin kuvat. #

Viihdekulutus #