Näin paljon unia, mutten muista niistä mitään. #

Nousin 6.28. Ei väsyttänyt. #

Leikkasin tukan ja parran. #

Köökkitabletti oli viikon sammuksissa oltuaan unohtanut akkunsa varauksen, joten aloitin taas sen kalibroinnin#

Suunnittelin pyöräilyreittiä. #

Söin päivällisen. #

Kävin ajelemassa sovelletun myötäpäiväkierroksen. #

Auroraojalta löytyi metsäpapurikko! Arka oli, ja vain toinen (kaukaa ottamistani) varakuvista onnistui, mutta onneksi ihan hyvin, tunnistuskelpoisesti. #

Aurorakoiraskin oli siellä nimikko-ojallaan pitkästä aikaa. #

Näin taas Aalikkokankaalla sen säihkyvänsinisen kuoriaisen, mutta kun se oli laskeutunut, ja menin lähemmäs, niin sen paikalla olikin vain nummikiitäjäinen. Se on vissiin sininen sieltä peitinsiipien alta. #

Aalikkokankaan takaa jatkoin itään menevää, huonompaa tienpohjaa, ja olikin aivan helvetin huonoa se. Semmoista juoksuhiekkaa, että ei varmaan edes maastopyörän renkailla ole mukavaa kynnettävää, citypyörästäni puhumattakaan. #

Taistelin kuitenkin sen läpi Sanginjoentielle asti niin kuin olin aikonut, ja sieltä Vaalantielle ja eilistä reittiä takaperin Madekoskelle asti. #

Ittelleni (todennäkösesti) uuen kuoriaisen sain sieltä sentään. Jonkin toisen lajin missasin: kolmiomainen ja perhoseksi aika pieni, melkein tuikekoin kokoinen. Niin pieni ja arka, etten ole edes varma, että oliko perhonen. #

Madekoskelta sitten ajoin nyt sinne Sääskensuolle, ja löysin reitin sieltä läpi sinne latupohjalle, jolla eilen sompailin. Se läpimeno oli peltojen välitse kulkeva traktoritie, muttei yhtään niin kovaa kuin olisin kuvitellut, vaan melkein yhtä huonoa/hienoa hiekkaa kuin tuo Aalikkokankaan takainen. 1/5, en mene toiste. #

Käki kukkui siellä täällä, mutta lopetti aina justiin silloin kun sain puhelimen äänittämään. Lopulta sitten siellä eteläpään latupohjalla viimein yksi jatkoi tarpeeksi kauan, että sain pätkän talteen (tuulesta ja lähellä kolistelleista kaivinkoneista huolimatta). #

Nallikarin rannassa törmäpääskyjä#

Kotiin palattuani kävin suihkussa, sitten söin riisipuuron. #

Kirjoittelin tätä. Perkasin ja latasin kuvat. #

Viimekesäisillä polkimilla tuli 6000 km täyteen. Aiemmat ovat keskimäärin näillä main hajonneet. #

Viihdekulutus #