Näin unta, että tutkin Jaanan ”tietokonetta”, joka oli oikeasti vain sähköinen kirjotuskone, eli niitä viimeisiä (muistillisia ja osin ohjelmoitaviakin) tekstinkäsittelylaitteita ennen kuin tietokoneet korvasivat ne kokonaan. #

Toisessa unessa kyy oli päässyt sisälle kerrostaloasuntoon. Pyydystin sen johonkin pussukkamaiseen vaatteeseen kuljettaakseni sen siinä ulos, mutta pelkäsin silti puremaa, kun pussukan suuksi rypistämäni kohdan läpi se pureminen olisi käärmeeltä ihan helposti onnistunut, eikä käsillä ollut tietenkään mitään paksuja hanskojakaan. #

Nousin 5.12. Ei väsyttänyt juurikaan. #

Kävelin salille. Tein selänojennukset, reidenkoukistukset, vinoprässiä puolittain, pohkeet hackissa, ja lopuksi kolmisen varttia lihashuoltoa. Dv-etola iski venytellessäni. #

Kävelin kotiin. Söin päivällisen. Soijasuikaleet olivat ihan hyviä, ja suutuntuma mukavampi (tasaisempi) kuin kanassa. #

Pötköttelin, luin päivityksiä, täyttelin nonogrammeja. #

Kävin ajelemassa myötäpäiväkierroksen, paitsi Kempeleen silmukan vastapäivään. #

Sain metsämittarin molemmat sukupuolet nyt kuviin, joskaan ei kovin hyviä vieläkään. Koiras varsinkin jäi tosi kökösti ruohikon sekaan. Naaras oli paremmin esillä, mutta arkoja netkin niin että vain tuon yhden kunnollisen kuvan sain, eikä sekään järin hyvä. #

Jätkäjäärä valitsi hempuleimman koivunrimpulan laskeutumispaikakseen, ja heilui sitten tuulessa lehtien mukana aivan holtittomasti, joten kameran tarkennus sai taas sahata eestaas sen kanssa, mutta tulipahan sitten toisaalta muutamiin onnistuneisiin otoksiin nätti vihreä bokeh. #

Sisiliskon missasin suosuosuoran jälkeen, vaikka aivan etanavauhtia matelin, ja tiellä se odotteli. Taikka osui se kyllä lennosta räiskäisemääni kuvaan, mutta piilokuva siitäkin tuli. #

Muuten lajit olivat entisellään, mutta suruvaippoja en nähnyt yhtään, ja amiraaleja vain yhden! #

Palatessani kävin Limingantullin Prismassa. #

Kotiin palattuani kävin suihkussa, sitten söin suolakurkkuja ja juustoa ja jäähdytysjälkkäriksi jäätelöä. Aika kuuma oli tänäänkin, eikä ennusteessa olleita pilviä sitten lopulta tullutkaan, mutta tuuli ihan kohtalaisesti, niin ettei (ajaessa) yhtä tukalaa kuin edellispäivinä. #

Perkasin ja latasin kuvat. Kirjoittelin tätä. Tunnistelin perhosia. #

Viihdekulutus #

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.