Nousin 8.22. Olisi nukuttanut vieläkin! #

Aamupuuron syötyäni silppusin salaatin, paistoin porkkanatikut ja keitin ja pakastin riisipuuron. #

Tunnistelin perhosia. #

Kirjoittelin eilisen postauksen#

Panin kuudenkympin pyykit pyörimään. #

Hoitelin silppuhommia. #

Ripustin pyykit. #

Kokeilin Darktablea. Nyt sain sentään aloitusesimerkin suoritettua, kun vielä viimeksi kun kokeilin (joko tätä tai jotain muuta RAW-muokkainta, en muista), niin kuvalle ei tapahtunut yhtään mitään vaikka kuinka kääntelin vipuja. #

Turhan työlästä tuo kyllä on minun käyttötarkoitukseeni useimmiten. Lähinnä siitä saattaisi hyötyä silloin, kun tulee näitä piloille menneitä otoksia, joista saattaisi oikeista vivuista vääntelemällä saada vähän enemmän irti. #

Söin päivällisen kvinoan kanssa. #

Loppupäivän koodasin. #

Viihdekulutus #