Nousin 5.59. Ei väsyttänyt. #

Kytkin modeemista toisen (sillatun) portin reitittimen kakkos-WANiksi ja odottelin, että toimisiko se (fail-overina) sitten kun ykkönen taas katkeaa. Mutta ei toiminut. En tiedä, onko vika siinä reitittimen fail-over-toiminnossa, vai paskooko DNA:n palvelin vain molemmat (samasta liittymästä tulevat) yhteydet kerralla. #

Putsasin pyykkikoneen suodattimen ja astianpesukoneen suodattimen. Kiristelin ruokaryhmän ruuvit. Testasin palovaroittimen. #

Hain Salesta kaalin, kun olin unohtanut ostaa viikolla. #

Kytkin pöytäkoneen modeemin siltaamattomaan porttiin selvittääkseni, että katkeaako sekin samalla kun tuo reitittimeen kytketty. Ei katkea. #

Kokeilin toista verkkojohtoa reitittimen ja modeemin välillä. Ei vaikutusta. #

Keitin potut ja kananmunat ja paistoin kaalipapukanan. Ripustin pyykit. #

Siivutin ja paistoin loput huonot potut. Söin päivällisen pottusiivujen kanssa. #

Tein vedenkeittimelle kalkinpoiston. #

Panin tuulettimen puhaltamaan reititintä (ja modeemia) päin, jos se vaikka ylikuumumisen takia pätkii. Ei vaikutusta. #

Kytkin modeemista toisen (sillatun) portin reitittimen ykkös-WANiksi. Ei vaikutusta. #

Perkasin kuvia. #

Siirsin modeemin sisäisen verkko-osoitteen eri verkkoon, kun se oli ollut samassa verkossa reitittimen kanssa. Periaatteessa kuvittelisin (jälkimmäi)sen aiheuttavan ongelmia, mutta on tuo ainakin tähän saakka toiminut ilman, että siihen tarvinnut koskea. #

Halvimman parituntisen alussa panin kuudenkympin pyykit pyörimään. #

Deletoin kakkos-WANin reitittimestä, ja sen jälkeen koko Unifin oletusverkko oli niin sekaisin, että jouduin palauttamaan koko roskan varmuuskopiosta. #

Saunoin. Ripustin pyykit. #

Perkasin kuvia, ja latasin muut kuin perhoset. Ensimmäiset tunnistukset Mellansuoran montun tytönkorennosta väittävät eteläntytönkorennoksi, mutta minä kyllä sitä tunnistusta vähän eppäilen. Se olisi roimasti pohjoisempana kuin tuon esiintyminen Laji.fissä. Ja ei-asiantuntijan silmiini näyttääkin eriltä. #

Kolmen jälkeen ei netti enää tänään pätkinyt. En tiedä toimiko joku lukuisista pikku nikseistäni lopulta, vai onko joku huoltomies käyny vetämässä vähän sunnuntailisiä. #

Kapsin palvelimet sen sijaan menivät solmuun taas illalla, ja alkoivat toeta vasta seuraavana päivänä, joten tämän julkaisuajankohta on väärennös. #

Muokkaukset #

2024-07-08 15.02.21 2024-07-08 15.02.44 #
Muuttumaton: Perkasin kuvia, ja latasin muut kuin perhoset. Ensimmäiset tunnistukset <a href="https://inaturalist.laji.fi/observations/227758953#activity_identification_6e998b09-5e6f-4fa7-b7a2-1811c5f86a5c">Mellansuoran montun tytönkorennosta</a> väittävät eteläntytönkorennoksi, mutta minä kyllä sitä tunnistusta vähän eppäilen. Se olisi roimasti pohjoisempana kuin tuon <a href="https://laji.fi/taxon/MX.17/occurrence">esiintyminen Laji.fissä</a>. Ja ei-asiantuntijan silmiini näyttääkin eriltä.Muuttumaton: Perkasin kuvia, ja latasin muut kuin perhoset. Ensimmäiset tunnistukset <a href="https://inaturalist.laji.fi/observations/227758953#activity_identification_6e998b09-5e6f-4fa7-b7a2-1811c5f86a5c">Mellansuoran montun tytönkorennosta</a> väittävät eteläntytönkorennoksi, mutta minä kyllä sitä tunnistusta vähän eppäilen. Se olisi roimasti pohjoisempana kuin tuon <a href="https://laji.fi/taxon/MX.17/occurrence">esiintyminen Laji.fissä</a>. Ja ei-asiantuntijan silmiini näyttääkin eriltä.
Poistettu: Kolmen jälkeen ei netti enää tänään pätkinyt (ainakaan tähän mennessä). En tiedä toimiko joku lukuisista pikku nikseistäni lopulta, vai onko joku huoltomies käyny vetämässä vähän sunnuntailisiä. Lisätty: Kolmen jälkeen ei netti enää tänään pätkinyt. En tiedä toimiko joku lukuisista pikku nikseistäni lopulta, vai onko joku huoltomies käyny vetämässä vähän sunnuntailisiä.
Muuttumaton: Kapsin palvelimet sen sijaan menivät solmuun taas illalla, ja alkoivat toeta vasta seuraavana päivänä, joten tämän julkaisuajankohta on väärennös.Muuttumaton: Kapsin palvelimet sen sijaan menivät solmuun taas illalla, ja alkoivat toeta vasta seuraavana päivänä, joten tämän julkaisuajankohta on väärennös.
2024-07-08 15.01.22 2024-07-08 15.02.21 #
Muuttumaton: Kolmen jälkeen ei netti enää tänään pätkinyt (ainakaan tähän mennessä). En tiedä toimiko joku lukuisista pikku nikseistäni lopulta, vai onko joku huoltomies käyny vetämässä vähän sunnuntailisiä.Muuttumaton: Kolmen jälkeen ei netti enää tänään pätkinyt (ainakaan tähän mennessä). En tiedä toimiko joku lukuisista pikku nikseistäni lopulta, vai onko joku huoltomies käyny vetämässä vähän sunnuntailisiä.
Poistettu: Kapsin palvelimet sen sijaan menivät solmuun taas illalla. Lisätty: Kapsin palvelimet sen sijaan menivät solmuun taas illalla, ja alkoivat toeta vasta seuraavana päivänä, joten tämän julkaisuajankohta on väärennös.
2024-07-07 18.30.41 2024-07-08 15.01.22 #
Muuttumaton: Kolmen jälkeen ei netti enää tänään pätkinyt (ainakaan tähän mennessä). En tiedä toimiko joku lukuisista pikku nikseistäni lopulta, vai onko joku huoltomies käyny vetämässä vähän sunnuntailisiä.Muuttumaton: Kolmen jälkeen ei netti enää tänään pätkinyt (ainakaan tähän mennessä). En tiedä toimiko joku lukuisista pikku nikseistäni lopulta, vai onko joku huoltomies käyny vetämässä vähän sunnuntailisiä.
 Lisätty: Kapsin palvelimet sen sijaan menivät solmuun taas illalla.

Viihdekulutus #