Konfuusio ei koskaan lopu

Tiistaina Subwayn tyttö otti tilauksen niin tehokkaasti moniajaen, että olin ihan hämmennyksissä kun asiat eivät menneet brändin mukaisessa järjestyksessä. Jos olisin kunnolla autistinen enkä vain tällainen wannabe-, olisin varmasti mennyt täysin pois tolaltani. #

Niillä pitäisi siellä olla random()-funktio, jolla saisi sattumanvaraisen yhdistelmän eri komponentteja. Minulla alkaa olla mielikuvitus lopussa, vaikka myönnettäköön, että rajoittunut olen itsekin, kun kelpuutan vain kokojyvä- tai kauraleivän, enkä enää jaksa kasviksistakaan poisvalkata muuta kuin sen jalapenon (aiemmin yritin muka lisäksi jätättää suolatut pois). #

Montakohan metriä Subway-paperia syödään vuosittain? #

Olen hukannut molemmat hupparini tässä muutaman kuukauden sisällä aamusalilta lähtiessäni. Yritin tänään etsiä uutta Citymarketin ja Prisman valikoimista, mutta ne olivat huppareissa huonot. #

Äsken kävin vihdoin ja viimein hierotuttamassa kinttuni, paikallisessa. #

Piditkö lukemastasi? Paiskaa bitcoinilla!

Comments

Comments are closed.