Tiistaina Subwayn tyttö otti tilauksen niin tehokkaasti moniajaen, että olin ihan hämmennyksissä kun asiat eivät menneet brändin mukaisessa järjestyksessä. Jos olisin kunnolla autistinen enkä vain tällainen wannabe-, olisin varmasti mennyt täysin pois tolaltani. #

Niillä pitäisi siellä olla random()-funktio, jolla saisi sattumanvaraisen yhdistelmän eri komponentteja. Minulla alkaa olla mielikuvitus lopussa, vaikka myönnettäköön, että rajoittunut olen itsekin, kun kelpuutan vain kokojyvä- tai kauraleivän, enkä enää jaksa kasviksistakaan poisvalkata muuta kuin sen jalapenon (aiemmin yritin muka lisäksi jätättää suolatut pois). #

Montakohan metriä Subway-paperia syödään vuosittain? #

Olen hukannut molemmat hupparini tässä muutaman kuukauden sisällä aamusalilta lähtiessäni. Yritin tänään etsiä uutta Citymarketin ja Prisman valikoimista, mutta ne olivat huppareissa huonot. #

Äsken kävin vihdoin ja viimein hierotuttamassa kinttuni, paikallisessa. #

Responses

Comments are closed.