Jännä miten ubiikkia huipputekniikasta on yhtäkkiä, ihan muutamassa vuodessa tullut. Vain jokin aika sitten se oli vielä entusiastien, etenkin nuorten ja etenkin nuorten miesten erityisharrastuskohde, mutta nyt se tunkeutuu väkisin jo vastentahtoisten vanhempien polvienkin arkeen. Singulariteetti lähestyy. #

Kotiuduin eilisiltana myöhään, ja väsytti aamulla linja-autossa ihan pirusti. Mutta siitä ja maanantaista huolimatta työt onnistu ihan helvetin hyvin, paremmin ku viime viikolla loppuviikosta. #

Muokkaukset #

2012-07-02 20.09.56 2012-07-02 21.09.56 #
Muuttumaton: Jännä miten <a title="Wikipedia: Jokapaikan tietotekniikka" href="https://secure.wikimedia.org/wikipedia/fi/wiki/Jokapaikan_tietotekniikka">ubiikkia huipputekniikasta</a> on yhtäkkiä, ihan muutamassa vuodessa tullut. Vain jokin aika sitten se oli vielä entusiastien, etenkin nuorten ja etenkin nuorten miesten erityisharrastuskohde, mutta nyt se tunkeutuu väkisin jo vastentahtoisten vanhempien polvienkin arkeen. <a title="Wikipedia: Teknologinen singulariteetti" href="https://secure.wikimedia.org/wikipedia/fi/wiki/Teknologinen_singulariteetti">Singulariteetti</a> lähestyy.Muuttumaton: Jännä miten <a title="Wikipedia: Jokapaikan tietotekniikka" href="https://secure.wikimedia.org/wikipedia/fi/wiki/Jokapaikan_tietotekniikka">ubiikkia huipputekniikasta</a> on yhtäkkiä, ihan muutamassa vuodessa tullut. Vain jokin aika sitten se oli vielä entusiastien, etenkin nuorten ja etenkin nuorten miesten erityisharrastuskohde, mutta nyt se tunkeutuu väkisin jo vastentahtoisten vanhempien polvienkin arkeen. <a title="Wikipedia: Teknologinen singulariteetti" href="https://secure.wikimedia.org/wikipedia/fi/wiki/Teknologinen_singulariteetti">Singulariteetti</a> lähestyy.
Poistettu: Kotiuduin eilisiltana myöhään, ja väsytti aamulla linja-autossa ihan pirusti. Mutta siitä ja maanantaista huolimatta kaikki työt onnistu ihan helvetin hyvin, paremmin ku viime viikolla loppuviikosta. Lisätty: Kotiuduin eilisiltana myöhään, ja väsytti aamulla linja-autossa ihan pirusti. Mutta siitä ja maanantaista huolimatta työt onnistu ihan helvetin hyvin, paremmin ku viime viikolla loppuviikosta.