Jatkuvaa déjà vu -tykitystä. Ärsyttävää, kun kaikki tuntuu tapahtuessaan tutulta, mutta kuitenkaan en ihan saa kiinni siitä mitä tapahtuu seuraavaksi. Johtunee siitä, että kaikki tunnistettava on ihan merkityksetöntä. #

Illuusio jonkin merkittävän käsillä olemisesta syntyy siitä, että traumaattisen kokemuksen yhteydessä syntyy samalla tavalla valheellisesti merkityksellisiä muistoja asioista, jotka eivät oikeasti olleet tärkeän tapahtuman kannalta merkittäviä, mutta jotka edelsivät sitä, ja jotka siksi herättävät voimakkaita assosiaatioita kuin ennusmerkit ikään. Nyt mitään merkityksellistä tapahtumaa ei vain näiden mieleeni palautuvien assosiaatioketjujen päässä ole. Muisti laukoo paukkupanoksia. #

Käytössäni oleva äly on vähintään kaksinkertaistunut uuden puhelimen ansiosta. Nyt tuntuu jatkuvasti siltä, että eletään tulevaisuutta, että todellisuus on puolittain scifiä. Puuttuu enää lentävät autot, niin ollaan scifissä ihan kokonaan. Niin ja kapseliruoka. Vaadin kapseliruuan! #