Minulla on useitakin hyviä ideoita websivustoista, jollaisia pitäisi perustaa, joillaisten puute on ilmeinen. Toinen niistä seuraavassa. #

Infralyhyt kuvaus: yhteiskunnallisen aktivismin sivusto kliktivismisukupolvelle. #

Lyhyt kuvaus: keskitetty palvelu, jossa on kustakin omaksi erilliseksi aktivismiaiheekseen riittävän itsenäisestä asiasta yksi (päivittyvä) artikkeli, jossa tämän palvelun kannalta aiheen (tiiviistä!) esittelyä keskeisempää on lyhyt ja ytimekäs yksittäisen ihmisen toimintasuunnitelma, tai useampia, joilla asiaan voi vaikuttaa. #

Pitkä kuvaus: täällä ei tueta pitkiä kuvauksia. Sellaisiin voi kyllä linkittää jos jossain muualla (esim. Wikipedia) on. #

Kuvittelemallani sivustolla kerrottaisiin siis (lyhyesti!) mitä, missä, milloin, miksi tämä on tärkeää / mikä tämän merkitys on / miksi sinun kannattaisi olla tästä kiinnostunut, ja lopuksi, tärkeimpänä: yhden virkkeen toimintasuunnitelmia. ”Allekirjoita tämä adressi.” ”Lahjoita niin-ja-niin paljon tämän-ja-tämän palvelun kautta.” ”Äänestä tätä-ja-tätä puoluetta näissä-ja-näissä vaaleissa.” ”Kirjoita tästä blogiisi.” Ei niin, että ”tee nämä kaikki”, vaan vaihtoehtoisina. #

Aiheet voisivat olla laidasta laitaan, tapaus Pussy Riotista akuutteihin ruokakriiseihin#

Sivustoa käsittelevän Wikipedia-artikkelin ”Criticism”-otsikon alla sitten viitattaisiin oikeina hyväntekijöinä itseään pitävien ja muuten vaan kaikkea liian pientä hyväntekeväisyyttä huonontekeväisyytenä pitävien narinaan siitä miten sivusto tarjoaa lähinnä omantunnonhelpotusta kliktivisteille ja tekee oikealle hyväntekeväisyydelle vain haittaa. #

Minulle se olisi ihan sama, kuten sekin, että olen luultavasti tämän(kin) jo kirjoittanut ylös ja julkaissut vähintään kerran. #

Muokkaukset

Sat Jul 28 20:01:20 2012 Sat Jul 28 21:01:20 2012
Muuttumaton: Pitkä kuvaus: täällä ei tueta pitkiä kuvauksia. Sellaisiin voi kyllä linkittää jos jossain muualla (esim. Wikipedia) on.Muuttumaton: Pitkä kuvaus: täällä ei tueta pitkiä kuvauksia. Sellaisiin voi kyllä linkittää jos jossain muualla (esim. Wikipedia) on.
Poistettu: Kuvittelemallani sivustolla kerrottaisiin siis (lyhyesti!) mitä, missä, milloin, miksi tämä on tärkeää / mikä tämän merkitys on / miksi sinun kannattaisi olla tästä kiinnostunut, ja lopuksi, tärkeimpänä: yhden virkkeen toimintasuunnitelmia. "Allekirjoita tämä adressi." "Lahjoita <em>niin-ja-niin paljon</em> <em>tämän-ja-tämän palvelun</em> kautta." "Äänestä <em>tätä-ja-tätä puoluetta</em> <em>näissä-ja-näissä vaaleissa</em>." "Kirjoita tästä blogiisi." Lisätty: Kuvittelemallani sivustolla kerrottaisiin siis (lyhyesti!) mitä, missä, milloin, miksi tämä on tärkeää / mikä tämän merkitys on / miksi sinun kannattaisi olla tästä kiinnostunut, ja lopuksi, tärkeimpänä: yhden virkkeen toimintasuunnitelmia. "Allekirjoita tämä adressi." "Lahjoita <em>niin-ja-niin paljon</em> <em>tämän-ja-tämän palvelun</em> kautta." "Äänestä <em>tätä-ja-tätä puoluetta</em> <em>näissä-ja-näissä vaaleissa</em>." "Kirjoita tästä blogiisi." Ei niin, että "tee nämä kaikki", vaan vaihtoehtoisina.
Muuttumaton: Aiheet voisivat olla laidasta laitaan, <a href="http://www.mahorkka.com/pussy-riot/#main" title="Mahorkka.com: Pussy Riot">tapaus <strong>Pussy Riotista</strong></a> <a href="http://www.youtube.com/watch?v=nJwawcIJME8" title="YouTube: Mauritania ja Sahelin ruokakriisi - näin UNICEF auttaa">akuutteihin ruokakriiseihin</a>.Muuttumaton: Aiheet voisivat olla laidasta laitaan, <a href="http://www.mahorkka.com/pussy-riot/#main" title="Mahorkka.com: Pussy Riot">tapaus <strong>Pussy Riotista</strong></a> <a href="http://www.youtube.com/watch?v=nJwawcIJME8" title="YouTube: Mauritania ja Sahelin ruokakriisi - näin UNICEF auttaa">akuutteihin ruokakriiseihin</a>.

Responses

Comments are closed.