Puuuuuhhhh mikä helpotus! Olen viikkokaudet kuunnellut päässäni Air For Lifen vokaalia kykenemättä tunnistamaan mistä se on peräisin. Heti siinä alussahan se sanotaan, mutta sample päässäni oli niin heikkolaatuinen, että sanat olivat pelkkää mutinaa. Tämä on hyvin tyypillistä, sämpleri päässäni on aina ollut huono. #

Muokkaukset #

2012-08-18 14.36.59 2012-08-18 15.36.59 #
Muuttumaton: Yea who wifeMuuttumaton: Yea who wife
Poistettu: Puuuuuhhhh mikä helpotus! Olen viikkokaudet kuunnellut päässäni <a title="YouTube: Above & Beyond with Andy Moor - Air For Life" href="http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=iqIDsJATBlI#t=70s"><em>Air For Lifen</em> vokaalia</a> kykenemättä tunnistamaan mistä se on peräisin. Heti siinä alussahan se sanotaan, mutta sample päässäni oli niin heikkolaatuinen, että sanat olivat pelkkää mutinaa. (Tämä on hyvin tyypillistä, sämpleri päässäni on aina ollut huono.) Lisätty: Puuuuuhhhh mikä helpotus! Olen viikkokaudet kuunnellut päässäni <a title="YouTube: Above & Beyond with Andy Moor - Air For Life" href="http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=iqIDsJATBlI#t=70s"><em>Air For Lifen</em> vokaalia</a> kykenemättä tunnistamaan mistä se on peräisin. Heti siinä alussahan se sanotaan, mutta sample päässäni oli niin heikkolaatuinen, että sanat olivat pelkkää mutinaa. Tämä on hyvin tyypillistä, sämpleri päässäni on aina ollut huono.

Responses

  1. Paluuviite: The Boys of Summer

Comments are closed.