Tuskailin viikkokausia sämplerini kanssa, kun en pystynyt tunnistamaan The Boys of Summeria. Olen kyllä tiennyt kappaleen aina, mutten ole tiennyt sen esittäjää enkä nimeä, enkä saanut sanoista sitä vertaa selvää, että niitäkään olisin voinut kunnolla guuglailla. Löysin nämä tiedot vihdoin viime viikolla, vähänkö helpotti! #

Muistelen tuon kappaleen olleen jonkin urheilumakasiiniohjelman tunnarina ennen muinoin. Muistaakseni se ei ollut Urheiluruutu vaan joku ”Urheilun maailma” tms. #

Ha, löysin vahvistuksen tälle! Tai ainakin toisen, joka muistaa: #

Joku Yle:n urheiluviikkokatsaus, jossa Saara Karhu juontajana ja alkutunnarina Don Henley – Boys of Summer. #

Muusikoiden.net: ”Prophet” 13. toukokuuta 2012 klo 10.15.47 ”Nuoruuden (kadonneet) tv-ohjelmat” -ketjussa #

Mielikuvassani tuohon musiikkiin liittyi tunnarissa riffin tahtiin syttyvät/väriään vaihtavat palkit (samalla kun videolla pyöri aitajuoksua tms.). #

(Tätä kirjoittaessani kappaleesta on Areenassa Mikko Sipolan och Geir Rönningin coveri ja lisäksi joku toinen video, jonka otsikko on ”Sami Hintsanen – The Boys of Summer”, mutta jälkimmäisestä sanotaan ainakin minulle vain ”Pahoittelemme, mediaa ei toistaiseksi ole saatavilla.” Neloselta löytyy Toni Hiltusen cover.) #

Maailman kisat? Sennimisestä ohjelmasta on otteita Elävässä arkistossa, mutta noin geneerisistä sanoista muodostuvasta nimestä ei juurikaan löydy Googlen avulla mitään. #

Muokkaukset

Sun Aug 26 17:44:44 2012 Sun Aug 26 18:44:44 2012
Muuttumaton: The Boys of SummerMuuttumaton: The Boys of Summer
Poistettu: Tuskailin viikkokausia <a href="http://marginaa.li/2012/08/18/yea-who-wife/#p19232-c199oksdu3v3jerqad1sd0fa2" title="Marginaali: Tämä on hyvin tyy­pil­listä, sämpleri pääs­säni on aina ollut huono.">sämplerini</a> kanssa, kun en pystynyt tunnistamaan <a title="Wikipedia: The Boys of Summer (song) (englanniksi)" href="https://en.wikipedia.org/wiki/The_Boys_of_Summer_(song)"><em>The Boys of Summeria</em></a>. Olen kyllä tiennyt kappaleen aina, mutten ole tiennyt sen esittäjää enkä nimeä, enkä saanut sanoista sitä vertaa selvää, että niitäkään olisin voinut kunnolla guuglailla. Löysin nämä tiedot vihdoin viime viikolla, vähänkö helpotti! Lisätty: Tuskailin viikkokausia <a href="https://marginaa.li/2012/08/18/yea-who-wife/#p19232-c199oksdu3v3jerqad1sd0fa2" title="Marginaali: Tämä on hyvin tyy­pil­listä, sämpleri pääs­säni on aina ollut huono.">sämplerini</a> kanssa, kun en pystynyt tunnistamaan <a title="Wikipedia: The Boys of Summer (song) (englanniksi)" href="https://en.wikipedia.org/wiki/The_Boys_of_Summer_(song)"><em>The Boys of Summeria</em></a>. Olen kyllä tiennyt kappaleen aina, mutten ole tiennyt sen esittäjää enkä nimeä, enkä saanut sanoista sitä vertaa selvää, että niitäkään olisin voinut kunnolla guuglailla. Löysin nämä tiedot vihdoin viime viikolla, vähänkö helpotti!
Muuttumaton: Muistelen tuon kappaleen olleen jonkin urheilumakasiiniohjelman tunnarina ennen muinoin. Muistaakseni se ei ollut <em>Urheiluruutu</em> vaan joku "Urheilun maailma" tms.Muuttumaton: Muistelen tuon kappaleen olleen jonkin urheilumakasiiniohjelman tunnarina ennen muinoin. Muistaakseni se ei ollut <em>Urheiluruutu</em> vaan joku "Urheilun maailma" tms.