Jaksoin taas keskittyä suunnilleen puoleenväliin, loppupuoli jäi usvan peittoon. #

Äänite ei anna mitään mahdollisuuksia toteuttaa ohjeitaan kunnolla. ”Hengitä-syvään-pidätä-hengitystä-hengitä-ulos” lausutaan niin rivakassa tahdissa, että jos sitä ennättää noudattaa ennen kuin ohjeissa on jo menty eteenpäin, kyse on hyperventiloinnista. Ohjeiden noudattaminenhan ole olennaista kuten jo aiemmin kirjoitin, mutta mietin vain, että onko tarkoituksena tehdä se tällaisilla noudatuskelvottomilla ohjeilla selväksi niillekin, jotka eivät sitä tiedä. #

Muokkaukset

Mon Sep 17 06:19:49 2012 Mon Sep 17 07:19:49 2012
Muuttumaton: Jaksoin taas keskittyä suunnilleen puoleenväliin, loppupuoli jäi usvan peittoon.Muuttumaton: Jaksoin taas keskittyä suunnilleen puoleenväliin, loppupuoli jäi usvan peittoon.
Poistettu: Äänite ei anna mitään mahdollisuuksia toteuttaa ohjeitaan kunnolla, "hengitä-syvään-pidätä-hengitystä-hengitä-ulos" lausutaan niin rivakassa tahdissa, että jos sitä ennättää noudattaa ennen kuin ohjeissa on jo menty eteenpäin, kyse on hyperventiloinnista. Ohjeiden noudattaminenhan ole olennaista kuten jo aiemmin kirjoitin, mutta mietin vain, että onko tarkoituksena tehdä se tällaisilla noudatuskelvottomilla ohjeilla selväksi niillekin, jotka eivät sitä tiedä. Lisätty: Äänite ei anna mitään mahdollisuuksia toteuttaa ohjeitaan kunnolla. "Hengitä-syvään-pidätä-hengitystä-hengitä-ulos" lausutaan niin rivakassa tahdissa, että jos sitä ennättää noudattaa ennen kuin ohjeissa on jo menty eteenpäin, kyse on hyperventiloinnista. Ohjeiden noudattaminenhan ole olennaista kuten jo aiemmin kirjoitin, mutta mietin vain, että onko tarkoituksena tehdä se tällaisilla noudatuskelvottomilla ohjeilla selväksi niillekin, jotka eivät sitä tiedä.