Hauskaa, kun aina siinä puolenvälin kieppeillä alan kuulla äänitteeltä ohjeita, joita en muista aiemmin kuulleeni. Eli aiemmilla kuuntelukerroilla olen siinä kohtaa ollut jo niin muissa maailmoissa, ettei ohjeista ole jäänyt minkäänlaisia muistijälkiä. #

Muokkaukset

Tue Sep 18 18:23:30 2012 Tue Sep 18 19:23:30 2012
Muuttumaton: TiTa 5Muuttumaton: TiTa 5
Poistettu: Hauskaa, kun aina siinä puolenvälin kieppeillä alan kuulla äänitteeltä ohjeita, joita en muista aiemmin kuulleeni. Eli aiemmilla kuuntelukerroilla olen siinä kohtaa ollut jo niin muissa maailmoissa, ettei ohjeista ole jäänyt mitään muistijälkiä. Lisätty: Hauskaa, kun aina siinä puolenvälin kieppeillä alan kuulla äänitteeltä ohjeita, joita en muista aiemmin kuulleeni. Eli aiemmilla kuuntelukerroilla olen siinä kohtaa ollut jo niin muissa maailmoissa, ettei ohjeista ole jäänyt minkäänlaisia muistijälkiä.