Hauskaa, kun aina siinä puolenvälin kieppeillä alan kuulla äänitteeltä ohjeita, joita en muista aiemmin kuulleeni. Eli aiemmilla kuuntelukerroilla olen siinä kohtaa ollut jo niin muissa maailmoissa, ettei ohjeista ole jäänyt minkäänlaisia muistijälkiä. #

Muokkaukset

ti 18. syyskuuta 2012 18.23.30 ti 18. syyskuuta 2012 19.23.30
Muuttumaton: TiTa 5 Muuttumaton: TiTa 5
Poistettu: Hauskaa, kun aina siinä puolenvälin kieppeillä alan kuulla äänitteeltä ohjeita, joita en muista aiemmin kuulleeni. Eli aiemmilla kuuntelukerroilla olen siinä kohtaa ollut jo niin muissa maailmoissa, ettei ohjeista ole jäänyt mitään muistijälkiä.  Lisätty: Hauskaa, kun aina siinä puolenvälin kieppeillä alan kuulla äänitteeltä ohjeita, joita en muista aiemmin kuulleeni. Eli aiemmilla kuuntelukerroilla olen siinä kohtaa ollut jo niin muissa maailmoissa, ettei ohjeista ole jäänyt minkäänlaisia muistijälkiä.