Istun radiohuoneessa vastaanotin-lähettimen kanssa kuulokkeet päässä, sokeana. En käytä lähetintä enkä näin ollen vuorovaikuta lähetyksien kanssa, otan niitä vain vastaan. Vastaanottamiani lähetyksiä on ihan helppo luokitella. Ne ovat #

  • aistimuksia #

  • muistoja #

  • kuvitelmia (fantasioita) #

  • suunnitelmia jne. #

Miksen löydä tällaista luokittelua ihan helposti jo valmiina, jonkun kauan sitten tekemänä? Googlailenko huonosti vai eikö sellaista muka ole tehty missään varteenotettavassa filosofiassa? Luetteloa sokean radionkuuntelijan vastaanottamien viestien sisältöjen lajeista. #

Kaikki eivät tietenkään ole ehdottoman tarkkaan vain yhteen lajiin rajattuja, muttei luonnollinen sumeus estä luomasta käytännössä hyvin toimivaa luokittelua. #

Responses

  1. Hahaa, ajattelin eilen tuon nähtyäni, että pitäisiköhän vinkata Ugukselle tästä! Mutta oletkin näköjään yhtä hyvin kanavilla tässä.

  2. No olisihan se pitänyt arvata että olet tuon jo nähnyt, heh… Mutta tuleepa Mr. Nerdin edesottamuksia tosiaan seurattua. Sen verran suurta hengenheimolaisuutta hänen persoonaansa kohtaan olen huomannut tuntevani.

Comments are closed.