Omistan elämäni ensimmäisen oman pyykkikoneen! Sain sen jo viime viikolla (hyvä diili Expertin verkkokaupasta, ilmainen kotiinkuljetus ja lyömätön hinta, 299), mutta vesiliitokset tarvitsivat sovittimia ja tasaus vatupassia. Latasin kyllä Googlelta puhelimeeni vatupassisovelluksen, mutta minulla ei ollut sen kalibrointiin… vatupassia. #

Tänään kävin paikallisessa rautakaupassa ja löysin kaiken tarvitsemani sieltä. En kylläkään ollut siitä lainkaan varma, kun en ole putkihommista juurikaan perillä, mutta nyt se kone tuolla hyrskyttää eikä ainakaan vielä ole vuotanut vettä mistään. Ai niin, pitää nyt muistaa kalibroida se puhelimen vatupassi. #

Ensimmäinen tyhjäkäyttöohjelma valmistuikin just, kylppäristä kuului pimpelipom. Moido! #

Muokkaukset #

Mon Dec 10 15:33:35 2012 Mon Dec 10 15:33:35 2012 #
Muuttumaton: Tänään kävin <a title="S-kanava: S-rauta Kirkkonummi" href="http://www.s-kanava.fi/vk/asiakasomistajalle/toimipaikat/fi/513986307#p_p_id_pobintro_WAR_skanavaportlets_">paikallisessa rautakaupassa</a> ja löysin kaiken tarvitsemani sieltä. En kylläkään ollut siitä lainkaan varma, kun en ole putkihommista juurikaan perillä, mutta nyt se kone tuolla hyrskyttää eikä ainakaan vielä ole vuotanut vettä mistään. Ai niin, pitää nyt muistaa kalibroida se puhelimen vatupassi.Muuttumaton: Tänään kävin <a title="S-kanava: S-rauta Kirkkonummi" href="http://www.s-kanava.fi/vk/asiakasomistajalle/toimipaikat/fi/513986307#p_p_id_pobintro_WAR_skanavaportlets_">paikallisessa rautakaupassa</a> ja löysin kaiken tarvitsemani sieltä. En kylläkään ollut siitä lainkaan varma, kun en ole putkihommista juurikaan perillä, mutta nyt se kone tuolla hyrskyttää eikä ainakaan vielä ole vuotanut vettä mistään. Ai niin, pitää nyt muistaa kalibroida se puhelimen vatupassi.
Poistettu: Ensimmäinen tyhjäkäyttöohjelma valmistuikin just, pimpelipom kuu Lisätty: Ensimmäinen tyhjäkäyttöohjelma valmistuikin just, kylppäristä kuului pimpelipom. Moido!

Responses

Comments are closed.