Hoksin psykiatria odottaessani, että sieltä kerroksestahan pääsee pois hissillä suoraan ilman, että tarvitsisi laskeutua ala-aulan kautta. Kuulemma se ei toimi kuitenkaan toisin päin, eikä siinä olisi järkeäkään, että alakerrassa ollaan lukitun oven ja ovikellon takana, mutta yläkertaan pääsisi hissillä suoraan. #

Sovittiin että hoito jatkuu vielä tämän tulevan kevään. Sen jälkeen sitä aletaan todennäköisesti lopettelemaan. Psykologillakäyntejä siis, lääkitys on tietysti asia erikseen. Mutta sain viimeinkin e-reseptin! #

Unohdin lähtiessäni toivottaa lääkärille joulut sun muut. #

Menin Ison Omenan viinakauppaan ja löysin viimein sitä Uguksen suosittelemaa Hoegaardenia#

Sitte menin Prismaan. Adidaksen puvun housuntaskuhan repesi aikoinaan ja nyt sen tilalle ostamani Umbron puvun takin hiha on revennyt. Niinpä olen etsinyt uusia Adidaksen housuja tai Umbron takkia, mutta joka paikassa myydään vain Umbron housuja. #

Viimeksi Ison Omenan Prismassa käydessäni löysin viimein sieltä Adidaksen Climalite-housuja. Ne olivat kuitenkin jotenkin erilaisen tuntuisia, joten otin tänään Adidaksen puvun mukaan ja sovitin Prisman tarjokkaita takin kanssa. Ja erilaisethan ne olivat, vain vähän mutta havaittavasti eri mustan sävyä, raidattomat ja erilainen vuorikin niissä oli kuin vanhoissa. En ostanut. Ei siellä ollut niille omiakaan takkeja pariksi, en tiedä minkä kanssa niitä housuja olisi tarkoitus pitää. #

Sitte menin Finnkinoon lunastamaan oman lippuni ja ostamaan kaverille lippupakettia. Sain oikein ystävällistä palvelua. #

Sitte menin takaisin Prismaan ja tapoin siellä tunnin elokuvan alkua odotellessani. #

Sitte käväisin katsomassa ensimmäisen Hobitti-elokuvan#