Näin toissayönä unta, että minut oli palkattu esittämään tv-mainoksen pääosaa. Ensin minut meikattiin ja puettiin säkenöivän komeaksi, ja viimeisenä silauksena kuuluisa hypnotisoija Miika Nousiainen tuli hypnotisoimaan minut niin että näyttelijänsuoritukseni olisi mahdollisimman sulava. (Hypnoosi oli tehokas, vaikken edes usko sellaiseen!) #

Sitten leijailin jonkinlaisen vaijeriviritelmän avulla mainoksessa ja kosketukseni muutti kaikki asiat hyviksi. En vain muista mitä tuotetta siinä mainostettiin, liekö sitä minulle mainittukaan. Mainoksen idea oli kuitenkin tietysti se, että minä olin tällainen puolijumalainen olento sen ansiosta, että olin käyttänyt tätä mainostettavaa tuotetta. #

Tänään oli vesisadeilma ja olin varma, etteivät polanteet enää kestä pyörän painoa, joten kävin salilla jalan. Mutta hyvinhän siellä olisi vielä pyöräillytkin. Tein kevennetyn ohjelman (normaalia pitempiä sarjoja normaalia pienemmillä painoilla), mutta silti oli ihan puhti poissa. Viikon joululoma vissiin vienyt kaikki lihasvoimat. Tai sitten ne loman aikana talsimani kahden tunnin kävelylenkit. #

Pitikin ennen pohjoisenreissua mennä kehumaan keikkalaukun vetskaria, se petti nyt palatessani toiseksiviimeisellä etapilla kun sulloin laukkuun kenkiä. Käytettyhän se tietysti olikin ja nimenomaan vetskari oli jo laukkua ostaessani kolhuja kokenut (toinen metallisista suljinlipareista oli murtunut). #

Laukun hinta on näköjään tässä parin vuoden aikana Varustelekassa noussut 57 % (tätä kirjoittaessani 29,90, edellistä ostaessani 19,00). Voisi kokeilla vaihteeksi vaikka nimivalmistajan uutta#