Stressistä voi tulla, stressittömyydelle symmetrisesti, pysyvä taustavire. Stressin ilmestyminen ja katoaminen ei ole symmetristä: stressi ei voi kadota yhtä yhtäkkiä kuin se voi ilmestyä. Stressittömyyden taustavireestä voi päästä stressiin hetkessä, mutta kroonisesta stressistä ei voi vapautua hetkessä. Toinen on taso jossa on kuoppa, toinen on taso jossa on kukkula. #

Muokkaukset

ti 8. tammikuuta 2013 23.57.15 ti 8. tammikuuta 2013 23.57.15
Muuttumaton: Dis Muuttumaton: Dis
Poistettu: <a href="https://fi.wikipedia.org/wiki/Stressi#firstHeading" title="Wikipedia: Stressi">Stressistä</a> voi tulla, stressittömyydelle symmetrisesti, pysyvä taustavire. Stressin ilmestyminen ja katoaminen ei ole symmetristä: stressi ei voi kadota yhtä yhtäkkiä kuin se voi ilmestyä. Stressittömyyden taustavireestä voi päästä stressiin hetkessä, mutta kroonisesta stressistä ei voi vapautua hetkessä. Molem  Lisätty: <a href="https://fi.wikipedia.org/wiki/Stressi#firstHeading" title="Wikipedia: Stressi">Stressistä</a> voi tulla, stressittömyydelle symmetrisesti, pysyvä taustavire. Stressin ilmestyminen ja katoaminen ei ole symmetristä: stressi ei voi kadota yhtä yhtäkkiä kuin se voi ilmestyä. Stressittömyyden taustavireestä voi päästä stressiin hetkessä, mutta kroonisesta stressistä ei voi vapautua hetkessä. Toinen on taso jossa on kuoppa, toinen on taso jossa on kukkula.