Stressistä voi tulla, stressittömyydelle symmetrisesti, pysyvä taustavire. Stressin ilmestyminen ja katoaminen ei ole symmetristä: stressi ei voi kadota yhtä yhtäkkiä kuin se voi ilmestyä. Stressittömyyden taustavireestä voi päästä stressiin hetkessä, mutta kroonisesta stressistä ei voi vapautua hetkessä. Toinen on taso jossa on kuoppa, toinen on taso jossa on kukkula. #

Muokkaukset

Tue Jan 8 23:57:15 2013 Tue Jan 8 23:57:15 2013
Muuttumaton: DisMuuttumaton: Dis
Poistettu: <a href="https://fi.wikipedia.org/wiki/Stressi#firstHeading" title="Wikipedia: Stressi">Stressistä</a> voi tulla, stressittömyydelle symmetrisesti, pysyvä taustavire. Stressin ilmestyminen ja katoaminen ei ole symmetristä: stressi ei voi kadota yhtä yhtäkkiä kuin se voi ilmestyä. Stressittömyyden taustavireestä voi päästä stressiin hetkessä, mutta kroonisesta stressistä ei voi vapautua hetkessä. Molem Lisätty: <a href="https://fi.wikipedia.org/wiki/Stressi#firstHeading" title="Wikipedia: Stressi">Stressistä</a> voi tulla, stressittömyydelle symmetrisesti, pysyvä taustavire. Stressin ilmestyminen ja katoaminen ei ole symmetristä: stressi ei voi kadota yhtä yhtäkkiä kuin se voi ilmestyä. Stressittömyyden taustavireestä voi päästä stressiin hetkessä, mutta kroonisesta stressistä ei voi vapautua hetkessä. Toinen on taso jossa on kuoppa, toinen on taso jossa on kukkula.