Kylläpä on jalat muusina. Maanantaina tein jalkareenin ja sen jäljiltä koivet oli jo eilen ihan tohjona, mutta teinpä sitten vielä pari tuntia airopista ennen (jalkojen) hierontaa. Jostain syystä jalat on ihan helppo saada tällä lailla moneksi päiväksi kipeiksi, käsillä ja ylävartalolla saa tehdä vaikka jos mitä eikä seuraavana päivänä silti tunnu missään. Pitää ehkä kokeilla jälkimmäisilläkin järjettömiä toistomääriä, vaikka kyllä minä jalat ihan tavallisillakin sarjoilla kipeiksi saan. #

Yritän pitkästä aikaa siirtyä pluskaloreille. Pitäisi ehkä sen tueksi viimein hankkia se tehosekoitin, voisin niellä enemmän kaloreita ja vähemmän ilmaa silppuamalla esim. omenat koneella eikä käsin. Jälkimmäisellä menettelyllä ne tuppaavat jäämään turhan isoiksi paloiksi eikä tässä ole aikaa pureskella, on kiire olla Internetissä. #

Miinuksilla on kyllä paljon helpompi olla, ei tarvi olla joka välissä vääntämässä ruokaa naamaan. #

Responses

  1. Paluuviite: Yön kutka
  2. Paluuviite: Joulukilot

Comments are closed.