Olipa Helesingissä kylymä. Enempi asteita sielä oli ku mitä täällä Kyrsälässä, mutta meriviima. Käväsin velimiehen luona huoltokeikalla, ja sitte menin Leppävaaran HSL-tiskille kyselemään matkakorttini alennusstatuksesta, kun muistelin sen päättyneen nyt vuodenvaihteessa. Mutta se oliki voimassa 7.3.2015 asti! Siksi kirjoitan tätä, että jos vaikka muistaisin sen ens vuonna näihin aikoihin, ja sitte vielä seuraavanaki. (En. Pitää panna muistutus kalenteriin.) #

Kerkesin ennen Y:n lähtöä vielä kävästä Clas Ohlsonilta otsalampun, jota olen tarvinnu jo pitkään (nuissa tietokoneasennuksissa). Sitte nousin junaan, ja kortti piippas vaihon vaikka olin muka laskenu ettei se nyt enää voi. Kuinka helevetin pitkiä ne vaihot oikein on? 80 minuuttia näköjään tuossa tapauksessa. Miten se uus lippu on tarkotus ostaa? En kyllä ees kokeillu oisko se antanu sen toisen ostaa normaaliin tapaan siitä vaihosta huolimatta. #

Muokkaukset #

2013-01-14 19.37.37 2013-01-14 19.37.37 #
Muuttumaton: Olipa Helesingissä kylymä. Enempi asteita sielä oli ku mitä täällä Kyrsälässä, mutta meriviima. Käväsin velimiehen luona huoltokeikalla, ja sitte menin Leppävaaran HSL-tiskille kyselemään matkakorttini alennusstatuksesta, kun muistelin sen päättyneen nyt vuodenvaihteessa. Mutta se oliki voimassa 7.3.2015 asti! Siksi kirjoitan tätä, että jos vaikka muistaisin sen ens vuonna näihin aikoihin, ja sitte vielä seuraavanaki. (En. Pitää panna muistutus kalenteriin.)Muuttumaton: Olipa Helesingissä kylymä. Enempi asteita sielä oli ku mitä täällä Kyrsälässä, mutta meriviima. Käväsin velimiehen luona huoltokeikalla, ja sitte menin Leppävaaran HSL-tiskille kyselemään matkakorttini alennusstatuksesta, kun muistelin sen päättyneen nyt vuodenvaihteessa. Mutta se oliki voimassa 7.3.2015 asti! Siksi kirjoitan tätä, että jos vaikka muistaisin sen ens vuonna näihin aikoihin, ja sitte vielä seuraavanaki. (En. Pitää panna muistutus kalenteriin.)
Poistettu: Kerkesin ennen Y:n lähtöä vielä kävästä <a title="Wikipedia: Clas Ohlson" href="https://fi.wikipedia.org/wiki/Clas_Ohlson#firstHeading">Clas Ohlsonilta</a> otsalampun, jota olen tarvinnu jo pitkään (nuissa tietokoneasennuksissa). Sitte nousin junaan, ja kortti piippas vaihon vaikka olin muka laskenu ettei se nyt enää voi. Kuinka helevetin pitkiä ne vaihot oikein on? <a href="http://www.hsl.fi/FI/liputjahinnat/matkakortilleladattavatliput/Sivut/arvoliput.aspx#ctl00_tdContentAreaRight" title="HSL: Arvoliput">80 minuuttia näköjään</a> tuossa tapauksessa. Miten se uus lippu on tarkotus ostaa? En kyllä ees kokeillu oisko se antanu sen toisen ostaa normaaliin tapaan siitä vaihosta huolimatta. Tulin siis k Lisätty: Kerkesin ennen Y:n lähtöä vielä kävästä <a title="Wikipedia: Clas Ohlson" href="https://fi.wikipedia.org/wiki/Clas_Ohlson#firstHeading">Clas Ohlsonilta</a> otsalampun, jota olen tarvinnu jo pitkään (nuissa tietokoneasennuksissa). Sitte nousin junaan, ja kortti piippas vaihon vaikka olin muka laskenu ettei se nyt enää voi. Kuinka helevetin pitkiä ne vaihot oikein on? <a href="http://www.hsl.fi/FI/liputjahinnat/matkakortilleladattavatliput/Sivut/arvoliput.aspx#ctl00_tdContentAreaRight" title="HSL: Arvoliput">80 minuuttia näköjään</a> tuossa tapauksessa. Miten se uus lippu on tarkotus ostaa? En kyllä ees kokeillu oisko se antanu sen toisen ostaa normaaliin tapaan siitä vaihosta huolimatta.