Helsingin yliopiston blogialusta ei nähtävästi anna kommentointimahdollisuutta muille kuin yliopiston opiskelijoille, joten kirjaan tämän tähän siinä toivossa, että ainakin Google sen poimii, ja kenties myös Ruoka ja teknologia -blogin kirjoittaja, jonka tehosekoitinvertailuun olisin tämän tarkoittanut: ostin nimittäin vertailussa mukana olevan 212023-mallikoodin Princess Power Blenderin (Prismasta 15 % alennuksella eli hintaan 33,9575 €) ja löysin sen tuotetiedot ja käyttöohje-PDF:nkin ihan valmistajan omilta sivuilta, Princess Household Appliances: Power Blender. UKK:ssa sanotaan mm., että  #

8. Can I use ice cubes in the blender?
Yes, you can. For the best results, add a little liquid, water, or juice. The pulse button gives the best results. #

Mainitsemani vertailu on julkaistu jo yli kuukausi sitten, joten on mahdollista, että Princessin sivut on uusittu (tai jopa perustettu) vasta sen jälkeen. Ainakin tällä hetkellä se on kuitenkin Googlen hakutuloksissakin ykkösenä, kunhan (liian geneerisen) princess-sanan perään lykkää vaikkapa sanan appliances#

Princess Grand Milano -kahvinkeitin ja Power Blender -tehosekoitin Kuvassa etualalla Princess Grand Milano -kahvinkeittimeni, vissiin kohta kymmenen vuotta sitten hankittu eli näistä prinsessoista perimysjärjestyksessä ensimmäinen. Sillä on kuulkaas muutamat kahveet tähän mennessä keitelty, voitte uskoa. Parhaillaankin sen tuotosta ryystän: ryysp. #

Responses

Comments are closed.