En sitten malttanu olla vähemmillä liikunnoilla, nyt olen jo viikon putkeen huhkinu vähintään 2 tuntia päivässä. Tänään oliki kyllä jo olo niinku krapulaisella, ja punnitsin ankarasti että jaksanko vielä mennä salille ennen viikonlopun taukoa. Jaksoin sitte, vaikka kyllä sieläki huomas että koville otti. Olen kyllä koettanu naukkailla tässä viikon mittaan Nutellaa, jotten kuihtuisi ihan olemattomiin. #

Alotin vielä sen GTG:nki, hilailen ittiäni tuossa takapihan mattotelineessä sillon ku en ole salilla. (Pitää vain muistaa aina pestä käjet sen jälkeen, se tanko on varmaan näkymättömissä olevalta yläpinnaltaan ihan linnunpaskassa, veikkaan.) #

Nyt on olo aika raukea, mutta saa nähä maltanko olla lähtemättä vielä lenkille tuossa iltapäivemmällä. #

Muokkaukset #

2013-07-05 13.25.06 2013-07-05 14.25.06 #
Muuttumaton: En sitten malttanu olla vähemmillä liikunnoilla, nyt olen jo viikon putkeen huhkinu vähintään 2 tuntia päivässä. Tänään oliki kyllä jo olo niinku krapulaisella, ja punnitsin ankarasti että jaksanko vielä mennä salille ennen viikonlopun taukoa. Jaksoin sitte, vaikka kyllä sieläki huomas että koville otti. Olen kyllä koettanu naukkailla tässä viikon mittaan <a href="https://fi.wikipedia.org/wiki/Nutella#firstHeading" title="Wikipedia: Nutella">Nutellaa</a>, jotten kuihtuisi ihan olemattomiin.Muuttumaton: En sitten malttanu olla vähemmillä liikunnoilla, nyt olen jo viikon putkeen huhkinu vähintään 2 tuntia päivässä. Tänään oliki kyllä jo olo niinku krapulaisella, ja punnitsin ankarasti että jaksanko vielä mennä salille ennen viikonlopun taukoa. Jaksoin sitte, vaikka kyllä sieläki huomas että koville otti. Olen kyllä koettanu naukkailla tässä viikon mittaan <a href="https://fi.wikipedia.org/wiki/Nutella#firstHeading" title="Wikipedia: Nutella">Nutellaa</a>, jotten kuihtuisi ihan olemattomiin.
Poistettu: Alotin vielä sen <a href="http://marginaa.li/2013/06/12/raonra/#p20481-bm43are47k29evpxnhrl616w1" title="Marginaali: Luke­mani mutui­lun mukaan leuanvetoihin pitäisi purra hyvin raon­ras­vaus">GTG:nki</a>, hilailen ittiäni tuossa takapihan mattotelineessä sillon ku en ole salilla. (Pitää vain muistaa aina pestä käjet sen jälkeen, se tanko on varmaan näkymättömissä olevalta yläpinnaltaan ihan linnunpaskassa, veikkaan.) Lisätty: Alotin vielä sen <a href="https://marginaa.li/2013/06/12/raonra/#p20481-bm43are47k29evpxnhrl616w1" title="Marginaali: Luke­mani mutui­lun mukaan leuanvetoihin pitäisi purra hyvin raon­ras­vaus">GTG:nki</a>, hilailen ittiäni tuossa takapihan mattotelineessä sillon ku en ole salilla. (Pitää vain muistaa aina pestä käjet sen jälkeen, se tanko on varmaan näkymättömissä olevalta yläpinnaltaan ihan linnunpaskassa, veikkaan.)
Muuttumaton: Nyt on olo aika raukea, mutta saa nähä maltanko olla lähtemättä vielä lenkille tuossa iltapäivemmällä.Muuttumaton: Nyt on olo aika raukea, mutta saa nähä maltanko olla lähtemättä vielä lenkille tuossa iltapäivemmällä.

Responses

  1. Paluuviite: Do you even lift

Comments are closed.