Responses

  1. Juuri edellispäivänä sanoin, että ”näin Melankolian kaksi vuotta sitten, enkä vieläkään voi edes etäisesti kuvitella, että pystyisin katsomaan sen uudestaan”. En pystynyt.

  2. Minäkään en katsonut, mutta lähinnä siksi että se tuli noin myöhään (en jaksa valvoa katsellen mitään, varsinkaan mitään kunnollista). Mutta vaatimukseni koskikin vain niitä jotka eivät ole nähneet sitä koskaan.

    Itsehän ostin vuosia sitten Dancer in the Dark -dvd:n, jota en ole katsonut kertaakaan (näin elokuvan 10 vuotta sitten). Otin sen käärinmuovistakin vasta äskettäin, ja nytkin vain varmuuskopioidakseni levyn.

  3. Silti Melankolian ensimmäiset 5 minuuttia ovat kauneinta, mitä olen koskaan nähnyt valkokankaalla. Ja ajattelen usein, miten reilua on laittaa toisilleen rakkaat ihmiset kuolemaan yhtä aikaa.

Comments are closed.