Ostin viikonloppuna Prismasta Tefalin So Tasty -lättypannun, norjalainen öö 22 cm ja hinta noin 15 €. On loistava! Lämpenee tasaisesti ja matalien reunojen ansiosta äärimmäisen helppoa kammeta paistinlasta sinne lätyn alle kääntämistä varten. Ei yhtään palanutta eikä yhtään raakaa eikä yhtään hajonnutta lättyä kun äsken paistoin! #

Toinen tuote, jota minun on jo kauan pitänyt suositella, on Oral-B:n Triumph 5000 -sähköhammasharja. Se on aika kallis, mutta siinä on ”älykäs langaton näyttö”, joka ”antaa palautetta harjauksen aikana”. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että jos on pakko-oireinen tai muuten vain pöljä niin kuin minä, on pakko harjata hampaat kunnolla, kun mittari näyttää aikaa ja harja nykäisee vasta kun puoli minuuttia per neljänneslohko hampaita on harjattu. (Harja luonnollisesti myös varoittaa liian kovasta painamisesta.) Youtubessa saattaa olla havainnollistusvideoita#

Tuotteen rekisteröinti Oral-B:n sivuilla myönsi sille lisäksi pidennetyn takuuajan, joten sitäkin suosittelen. Lisäksi sieltä sai samalla tilata sähköpostimuistutuksen harjaspään vaihdolle. #

(En edelleenkään harrasta maksettuja mainoksia, nämä ovat vain omia vilpittömiä mielipiteitäni.) #