Aioin ostaa Prismasta sijauspatjan, muttei siellä ollu sopivan kokosia. Ostin sitte sen sijaan bokserit, ku hoksin, että bambumalliset Black Horset (by Nanso), jotka ostin ajat sitten, ovat yhä ehjät, toisin kuin samassa syssyssä ostamani puuvillaiset, joille on jo ajat sitte käyny niinku kaikille housuilleni käy. Bambuiset ovat sileämpää kangasta, ilmeisesti sitten vähemmän kitkan ansiosta ne kestävät paremmin. Hiostavatki kyllä ehkä hivenen enemmän kuin puuvillaiset, mutta ihmekö tuo toisaalta etteivät puuvillaiset hiosta, ku niissä on heti kämmenen kokoset ilmareiät. #

PS/2-USB-adapteri (Kiinassa leimatun lähetyspussukan päällä) Sain tänään myös iloisen yllätyksen postista: tasan kaksi kuukautta sitten Ebayn kautta Kiinasta tilaamani PS/2USB-sovitin tuli viimein. Olin jo lähes menettänyt toivoni sen suhteen, mutta näinpä sittenkin. Kiinasta tuote on postileimojen mukaan kyllä lähtenyt ihan muutamassa päivässä, mutta ties missä kontinperällä sitten lojunut sen jälkeen. Menetys ei olisi ollut järin suuri (osa maksoi toimituskuluineen 1,22 €), eikä minulla tälle mitään kiireellistä tarvetta ollutkaan. Kirjaanpahan vain ylös, jotta voin jatkossa palata lukemaan tästä miten kauan tilaus voi matkalla viipyä. #