Maanantai
Maastaveto + rinta + ojentajat + olkapäät
Tiistai
Selkä + hauikset + takareidet
Keskiviikko
Venyttelyä + keskivartalo + aerobista
Torstai
Kyykky + rinta + ojentajat + olkapäät
Perjantai
Selkä + hauikset + pohkeet
Lauantai
Pyöräilyä tai käppäilyä miel. luonnossa n. 2 tuntia, tai edes kauppaan ja takaisin (40-60 min.).
Sunnuntai
Ei juuri mittään.

Lisäksi joka aamu rintarangan ja lonkan koukistajien venytyksiä. #

Ohjelmassa oli kolmen viikon kierto siten, että ylävartalon osalta 1. viikko oli keskiraskas, 2. viikko raskas (lyhyempiä sarjoja isommilla painoilla), 3. kevyt (pitkiä sarjoja pienillä painoilla), samalla alavartalon osalta 1. viikko oli kevyt, 2. keskiraskas ja 3. raskas. #

Salipäivinä (ma-pe) tein lihasten lisäksi aina tarvittaessa crosstrainerilla aerobista niin että yhteensä tuli 1,5 tuntia täyteen. Lihaksissa meni yleensä 60-80 minuuttia, eli aerobista sitten aina sen päälle 30-10 minuuttia. Keskiviikkona oli vähän eri ohjelma: soudin 10 minuuttia, venyttelin 20 minuuttia, tein keskivartaloliikkeitä 45-50 minuuttia, ja lopuksi tein crosstrainerilla (alussa myös kuntopyörällä) 30 minuuttia niin että kahden 10-minuuttisen tasajakson välissä tein 10 minuuttia intervalleja. #

(Lisäksi tietty pyöräilen aina salille ja takaisin, ja toisinaan vielä erillisen kauppareissunkin yms. satunnaisempia käyntejä.) #