Huomasin tässä jokin aika sitten, eli kesällä, että pystynkin yhtäkkiä juoksemaan ainakin kerran viikossa ilman komplikaatioita. Aiemmin jo puolen tunnin juoksusta selkäni alkoi vihoitella heti seuraavana päivänä niin ankarasti, että pidin parempana pitäytyä reippaassa kävelyssä. Ehkä ylimääräisen läskin sulattamisesta alkuvuonna johtuu, että nyt ei enää selkä vihoittele. #

Ilmojen kylmettyä piti juoksuasun shortsit ja t-paita vaihtaa verkkareihin, ja myöhemmin vielä kevytverkkarit talviverkkareihin. Jälkimmäinen, Adidaksen puku oli kuitenkin liian kylmien kelien vaatetus, sillä loppumatkasta olo oli kuin hikisäkissä. #

Niinpä tilata pamautin Sports Directistä oikein oikeat juoksuvaatteet! Tätä nykyä ilmeisesti halpismerkki Karrimorin tekninen paita (fluoresenssikeltainen, 9,00 €), takki (fluoresenssikeltainen, 13,19 €), supersankarisukkikset (mustat, 9,00 €) ja hanskat (fluoresenssikeltainen, 1,80 €). Kaikki taisi olla alennettua (- 80% parhaimmillaan) ja postikulut 1 euron (toimitus kotiovelle). Eilen hain vielä Prismasta Swix Versatile -kortsupipon (musta, 9,95 €) ja Sidosteen Radical Sport -juoksusukat (mustat, 5,95 €). Kengät tietty ne uudet hianot Asicsit#

Karrimor-mies juoksuvalmiudessa
Karrimor-sukkahousumies #

Juoksin tänään ensimmäisen lenkin nuo ylläni, ja ai että toimi loistavasti. Varsinkin nuo sukkahousut, feels like I’m wearing nothing at all! Niiden alle voin ilmojen vielä kylmetessä lisätä tekniset alkkarit (jollaiset sattumalta omistan jo ennestään), yläkerta kestää tuollaisenaan vielä vähän tämänpäiväistä (+2, aurinkoista, ei juurikaan tuulta) kylmempääkin. #

Responses

  1. Siitä se lähtee! Maximum respekk.

    (Urheiluvärit, huh huh, siinäpä käsite, josta pitäisi kirjoittaa joskus essee.)

Comments are closed.