Kävinpä lääkärissä näyttämässä koipeani. Lievä lihasrepeämä oli tohtorin arvaus, ja hen oli samaa mieltä kuin minä olen alusta asti ollu, että aika parantaa, mutta pessimistisempi sen ajan pituudesta: saattaa kuulemma kestää kuukausia ennen kuin on kokonaan parantunut. Minä kärsimättömänä jo näin kohta kahden kuukauden jälkeen olisin halunnut, että kestäisi kyykätä niin kuin ennenkin. #

No onneksi se sen jo melkein kestääkin, mutta juoksemista ei kovin hyvin vieläkään, eikä hajonnut pohje suoraan siihen osuvia pohjeliikkeitä kovin hyvin. Pääsisin fysioterapiaan jos tuntuu tarvetta, mutta olen kyllä tuolla tähänastisella omalla asteittaisella rasituksen lisäämisellä saanut tämän hoidettua ihan hyvin, niin aion nyt vain jatkaa sitä. #

Tilasin myös kolesterolikontrollikokeet, pitäs huomisaamuna muistaa olla syömättä ja mennä sinne labraan. #

Suuhygienistilleki yritin. Saattavat joskus kesäkuussa sieltä soitella takasin. #

Muokkaukset #

2015-02-05 14.54.50 2015-02-05 14.54.50 #
Muuttumaton: KoibMuuttumaton: Koib
Poistettu: Kävinpä lääkärissä näyttämässä <a href="http://marginaa.li/2014/12/22/repien-ylos/#p21317-cb0uhcej9llugmyvnbyec9f7l" title="Marginaali: poh­keessa jotain hajosi niin ettei oikein kes­tä­nyt kävellä">koipeani. Lievä lihasrepeämä</a> oli tohtorin arvaus, ja hen oli samaa mieltä kuin minä olen alusta asti ollu, että aika parantaa, mutta pessimistisempi sen ajan pituudesta: saattaa kuulemma kestää kuukausia ennen kuin on kokonaan parantunut. Minä kärsimättömänä jo näin kohta kahden kuukauden jälkeen olisin halunnut, että kestäisi kyykätä niin kuin ennenkin. Lisätty: Kävinpä lääkärissä näyttämässä <a href="https://marginaa.li/2014/12/22/repien-ylos/#p21317-cb0uhcej9llugmyvnbyec9f7l" title="Marginaali: poh­keessa jotain hajosi niin ettei oikein kes­tä­nyt kävellä">koipeani. Lievä lihasrepeämä</a> oli tohtorin arvaus, ja hen oli samaa mieltä kuin minä olen alusta asti ollu, että aika parantaa, mutta pessimistisempi sen ajan pituudesta: saattaa kuulemma kestää kuukausia ennen kuin on kokonaan parantunut. Minä kärsimättömänä jo näin kohta kahden kuukauden jälkeen olisin halunnut, että kestäisi kyykätä niin kuin ennenkin.
Muuttumaton: No onneksi se sen jo melkein kestääkin, mutta juoksemista ei kovin hyvin vieläkään, eikä hajonnut pohje suoraan siihen osuvia pohjeliikkeitä kovin hyvin. Pääsisin fysioterapiaan jos tuntuu tarvetta, mutta olen kyllä tuolla tähänastisella omalla asteittaisella rasituksen lisäämisellä saanut tämän hoidettua ihan hyvin, niin aion nyt vain jatkaa sitä.Muuttumaton: No onneksi se sen jo melkein kestääkin, mutta juoksemista ei kovin hyvin vieläkään, eikä hajonnut pohje suoraan siihen osuvia pohjeliikkeitä kovin hyvin. Pääsisin fysioterapiaan jos tuntuu tarvetta, mutta olen kyllä tuolla tähänastisella omalla asteittaisella rasituksen lisäämisellä saanut tämän hoidettua ihan hyvin, niin aion nyt vain jatkaa sitä.
Poistettu: Tilasin myös <a href="http://marginaa.li/2012/08/30/kontororo-tsekku/#postaus-19288" title="Marginaali: Kontororo tsekku">kolesterolikontrollikokeet</a>, pitäs huomisaamuna muistaa olla syömättä ja mennä sinne labraan. Lisätty: Tilasin myös <a href="https://marginaa.li/2012/08/30/kontororo-tsekku/#postaus-19288" title="Marginaali: Kontororo tsekku">kolesterolikontrollikokeet</a>, pitäs huomisaamuna muistaa olla syömättä ja mennä sinne labraan.
Muuttumaton: Suuhygienistilleki yritin. Saattavat joskus kesäkuussa sieltä soitella takasin.Muuttumaton: Suuhygienistilleki yritin. Saattavat joskus kesäkuussa sieltä soitella takasin.

Responses

  1. Paluuviite: Alaspäin

Comments are closed.