Joo, kyllä mielipiteeni näistä tummista hienostelukahveista on edelleen sama kuin ennen. #

It tastes like ashes. #

Mutta kahvi kuin kahvi, tarpeeksi kun juo niin kyllä siitä aina saa jhumalaisia totuuden oivalluksia. Niin kuin nyt tällä kertaa tajusin yhtäkkiä sen, miksi jo pienenä tykkäsin syntetisaattorimusiikista. Aiemmin ajattelin, että se oli pelkästään se syntikoita yleisesti ympäröinyt teknoestetiikka joka siinä minuun vetosi. #

No kyllä sillä futuristisella viballakin oli varmasti siinä osansa, mutta nyt tajusin, että kun sekvensseri soittaa, se ei tee virheitä. Siitä siis puuttuu kokonaan se inhimillinen surkea räpeltäminen ajoituksissa ja muissa yksityiskohdissa, mitä jotkut toiset musiikiltaan haluavat, jotta se olisi ”elävämpää”. Miten ne eivät tajua että kuolleena on parempi! #

Muokkaukset

  1. jhumala… minä olen niin nokkela! #