Muistiinpanoksi ittelleni: kokonaistestosteronini oli 23,4 (nmol/l), joten jos viitearvoalue on 10—38 (ainakin yhden lähteen mukaan), en kovin paljon keskinkertaisempi vois olla. #

Mittautin lukemani siksi kun testosteronivajeesta kärsivän miehen yleiskuva, ylenpalttisesti hikoileva nahjus, sopisi minuun, mutta tiesin kyllä etukäteenkin että olen sellainen todennäköisesti vain muuten vain. Ja vaikka tuollainen lääketieteellinen syy olisikin kognitiivisesti tyydyttävämpi, näin on ehdottomasti parempi, sillä vituttaisi yrittää sitten lääkitä vielä sitä vajettakin kaiken muun päälle. Tosin, ehkä testosteronibuustereilla olisin onnistunut kasvattamaan jopa kolmannen rintakarvan! #

(Tarvitsen tämän muistiinpanon siksi, että jos joskus vuosien päästä alan miettiä tätä samaa, näen täältä että asia on jo kerran tutkittu.) #