[♫♩♬♫♬#

tuu hytraulik pres zänel. Tudei vii hääv finis politisäns kons… konski… konsense for auor pres. #

Äs juu kän sii its pläk änt kvait stiki on ti autsaid, bat ai ken tell juu its kvait haart änt koult ander tät pläk än stiki sööffes. #

Sou lets sii huu vins. #

[Whrrrr-RRRRRPOKS#

WOU! Heh heh he! HUH-HUH. It (hehe)… it eksploudiiid! Vau. Teers… teers nat mats left äs juu kän sii, it vaas kompliitlii destroied. Vel ai supos te finis politissäns vil häftu meik teir politikal vörk vitaut konskense from nau oon. Pat, meipi it vill pi iisiö tät vei. #

Tät is ool voor tudei, tänkiy voor votsing, hävö nais dei. #

[♬♫♬#

Änt foor tudeis ekstra kontent vii häv tis plokker, huu meiks steil politikal zouks pai eksploittiink riisent änt popular miims. Vits mai vaif häs meid. Sou vii better teik keer of tis kai pifoor hii meik a kompliit fuul of himselv. #

[Whrrrrrrrrr-SPLURTS#