Simpsalapimpsala, asun Oulussa! Taino, olen asunut kohta kuukauden jo. (Tainolla noita teräviä kysymyksiä piisaa.) Kämppä on kiva ja avara, varsinki nyt vielä ku tämä on kokonaan minun käytössä, kämppis tulee vasta ens kuussa. Kamarinikkuna antaa pohjoiseen, enää ei aurinko illalla huoneeseeni helota! (Se oli yksi valintakriteeteristäni.) Ja keittiö! Enää ei tarvi nostaa yhtä astiaa laskeakseen toisen! Ja jääkaappiin mahtuu vihanneksia! Eikä sitä tarvitse sulattaa parin viikon välein! Eivätkä huutomerkit lopu kesken! #

Kuntosalille on kolmen minuutin matka kävellen (Kirkkonummella oli 25 minuutin). Tilaa siellä on varmaan kolminkertainen määrä, tosin myös laitteita ainakin kaksinkertainen. Joukkoon mahtuu kyllä paljon kummallisia turhakkeitakin (niskalihaslaite, waat?), ja paikka on sikäli äijämäinen että keskivartaloa on ilmeisesti tarkoitus treenata viereisessä kapakassa, sillä se puoli laitteistosta on selkeästi huonompaa kuin Kirkkonummen salilla. Samoin aerobinen laitteisto on hieman kökömpää, mutta niitä en Kirkkonummella enää viime vuosina käyttänytkään ollenkaan (airopikkasin ulkona). Ja muuten täällä on enemmän parempia laitteita, siis semmoisia joissa saa paremmin tuntumaa kuin vastaavissa Kirkkonummella sai. Kokonaisuutena arvostellen yleisesti hieman parempi tuo nykyinen. Etenkin siksi että sitä väljyyttä on tosiaan enemmän, ja porukkaakin tuntuu olevan vähemmän, mitä nyt joskus jotain minua puolet kevyempiä tyttösiä jotka kyykkäävät kaksi kertaa sen mitä minä. #

Mutta ite yritän kyllä nyt olla käymättä siellä liikaa. Kevät tuli treenattua aika kovaa: hölkäten salille, puolitoista tuntia painoharjottelua plus puoli tuntia venyttelyä, hölkäten kotiin, plus 10 — 20 km kävelyä, kaikki tämä kuutena päivänä viikossa. Toki olin kesän kynnyksellä paremmassa kunnossakin kuin koskaan, rasvaprosenttiki vissiin viimeksi ollu näin alhainen joskus lapsukaisena. Mutta ei se silti niin hienoa ole että jaksaisin tuota jatkuvasti, kunhan kokeilin että miltä tuntuu. Niin yritän nyt hampaat irvessä ottaa rennosti, jotta tästä ei tulis semmosta tylsää suorittamista taas. Pitäs kokeilla jotain aivan muuta, vaikka jotain, vittu, pilvijoogaa#

Eilen venyttelin kunnolla pitkästä aikaa, mutta vain niska ja selkä oli jäykistyny. Kysymys kuuluukin että oliko tämä sen aiemman päivittäisen venyttelyn ansiota, vai oliko sekin aivan turhaa, jos yks kerta kuukaudessakin riittäisi. #

Lähin lähikauppa täällä on vähän Kesterpyyn Siwaa isompi Sale, vähän kauempana kuin oli Siwa jonne pääsi suunnilleen kodin etuovesta, mutta Salekin silti ihan tuossa vieressä. Lähi-Prisma taas on pikkusen lähempänä ku mitä Kirkkonummella oli, mutta kirkkonummelaista huonommin auki, vain iltayhdeksään (Kirkkonummella yhteentoista). Mutta täkäläisessä on automaattikassa! Kokeilin sitä eilen ja ei helvetti että oli kätevää. Hyvästi neki turhat ihmiskontaktit! Kohta ei tarvi avata suuta enää ikinä. #

Muovinkeräys on täällä hankalan matkan takana. Aiemmin on ilmeisesti sekin ollut tuossa Salen yhteydessä, mutta jostain syystä ei enää, vaan pitää pyöräillä vartti paikkaan joka ei ole minkään muun matkan varrella. Mutta muovinkeräys noin muutoin on aivan loistojuttu. Sen jälkeen kun se Kirkkonummella alkoi vuodenvaihteessa, minulla tuli ensimmäinen roskapussillinen sekajätettä täyteen vasta tuossa kuukausi takaperin, muuttotyhjennyksessä. Aionkin jatkaa sitä kierrätystä siitäkin huolimatta, että sen eteen joutuu nyt näkemään vähän enemmän vaivaa. #